Taxi Delft – eindelijke echt internationaal klanten ontvangen

Taxi Delft – eindelijke echt internationaal klanten ontvangen

Taxi Delft – eindelijke echt internationaal klanten ontvangenAls internationaal georiënteerde onderneming in Delft hebben we het niet zo makkelijk als we aanvankelijk dachten. Natuurlijk maakt het internet de wereld kleiner, maar wanneer je blockchaintoepassingen schrijft, dan is het anonieme internet eigenlijk net niet het ideale uitgangspunt. Het anonieme karakter van de blockchain is namelijk weliswaar geweldig, maar op het moment dat je samen moet gaan werken met andere ontwikkelaars, bedrijven en investeerders, dan wil je elkaar een keer in de ogen gekeken hebben. Gezien de centrale ligging van Delft wilden de meeste partners altijd graag hierheen komen. Helemaal prima, maar de afstand van Schiphol naar Delft is uiteraard niet gering. En om nou potentiële partners te laten reizen met het openbaar vervoer, dat gaat ons echt te ver. Gelukkig hebben we een geweldige oplossing gevonden. Taxi Delft rijdt namelijk tegen een vast tarief op de afstand. Door Taxi Delft in de schakelen, konden we eindelijk onze internationale partners en investeerders ontvangen die de toekomst van ons bedrijf mogelijk kunnen maken. En aangezien we ook goede lijntjes openhouden met de mensen van Taxi Delft (delft.taxi), weten we dat we hen ook in kunnen schakelen wanneer we elders vervoer nodig hebben.

Potentie van Taxi Delft

Een jonge onderneming in een digitale wereld. Een jonge onderneming die graag wil groeien en die in wil zetten op:

  • Digitalisering
  • Ontwikkelen van een eigen blockchain
  • Het opzetten van applicaties voor wereldwijde betalingen

Maar onze jonge onderneming kon niet zonder de ervaring van Taxi Delft. We hebben keer op keer in moeten zien dat we de maximale aandacht moeten hebben voor onze partners en uiteraard ook onze klanten. Mensen die allemaal graag eens langs willen komen voordat zij iets ondertekenen. Mensen die willen zien waar de magie plaatsheeft. Door samen te gaan werken met Taxi Delft en een plaatselijk hotel weten we zeker dat we een goede ervaring kunnen bieden en de mensen goed kunnen ontvangen. Dat wordt steeds belangrijker wanneer je een onderneming klaar wilt maken voor de toekomst. Vergeet niet dat wij concurreren met bedrijven in Japan, China en India. Allemaal landen die het goedkoper kunnen. Voordat wij aan kunnen tonen dat wij het veel beter kunnen, moeten we de interesse van de mensen zien te vangen. Door Taxi Delft voor te laten rijden op Schiphol en door de mensen een goed hotel aan te bieden voor de nacht, weten we zeker dat we een leuke voorsprong op kunnen bouwen. Dankzij Taxi Delft en het plaatselijke hotel halen we de klanten zeker binnen, want binnen ons bedrijf is alles helemaal in orde.

Werkt dat nog een beetje, die blockchain?

We krijgen steeds vaker de vraag of de blockchain nog een beetje werkt. Ook Taxi Delft en het hotel vroegen ernaar. We beseffen goed dat we aan het werk zijn in een onbekend domein, maar het is belangrijk om te weten dat de toekomst bepaald gaat worden door de blockchain. Ook voor taxibedrijven die elders in de wereld al gebruikmaken van de mogelijkheden. Maar ook hotels, schoonmakers, automobilisten en particuliere verhuurders moeten zich eigenlijk al klaar gaan maken voor de toekomst waarin bijzonder veel gaat gebeuren. De blockchain werkt. De cryptovaluta, waar heel Nederland wél op gedoken is, hebben we persoonlijk niet zo gek veel mee. Zeker niet met Bitcoin, de oh zo grote Bitcoin die mensen aanzet tot het investeren van honderden tot duizenden euro’s. Nee hoor, doe ons maar gewoon de blockchain achter de munten zodat we applicaties en opties kunnen maken waar de mensen in de toekomst wel echt iets aan hebben zonder dat het veel geld kost.