Beveiliging in Nijmegen voor winkel

Beveiliging in Nijmegen voor winkel

Sinds twee jaar heb ik een drogist in Nijmegen. Voor de winkel heb ik een alarminstallatie aangeschaft, dit moest niet alleen voor de verzekering, maar dat wilde ik zelf ook graag. Helaas merken we dat er best veel criminaliteit is, meestal worden er dingen gestolen. Vaak zijn dit kleine dingetjes in de winkel, zoals make-up, of gels. Diefstal vind ik de minst erge criminaliteit, maar het is wel erg vervelend en kost me veel geld. We proberen er op te letten, maar je kan niet altijd iedereen in de gaten houden. De medewerkers in de winkel hebben een training gehad, zodat ze sneller verdachte situaties doorhebben en juist kunnen handelen. Een alarminstallatie is ook echt nodig, want we hebben veel producten in de winkel die dieven gemakkelijk kunnen doorverkopen. De eerste maanden werkte ik niet met een bedrijf dat ‘s nachts de beveiliging in Nijmegen deed. Ik wilde geld besparen en woon dichtbij de winkel, ik dacht dat ik zelf wel langs kon gaan in de winkel als er wat was. Dat was natuurlijk een slecht idee, want je weet nooit wat een dief bij zich heeft. Ik kreeg dat door de eerste keer het alarm afging en ik naar het pand ging. Door mijn hoofd gingen allemaal verschillende gedachten en ik was bang dat me wat zou overkomen. Gelukkig was er niets aan de hand en was het vals alarm. Maar ik besloot toen wel om beveiliging in Nijmegen te nemen. Ten eerste voor mijn eigen veiligheid, maar ook omdat ik niet altijd in de nacht naar het pand kon gaan, ik maakte al erg lange dagen in de winkel. En wat moest ik doen als ik niet in Nijmegen was? Het was beter om beveiliging in Nijmegen te nemen, dan zou er altijd iemand zijn die kon langskomen als het alarm afging.    

AV Security regelt mijn beveiliging in Nijmegen

Ik ging op zoek naar een bedrijf in dat de beveiliging in Nijmegen kon regelen. Er zijn verschillende bedrijven die dat kunnen doen, maar ik wilde graag een expert op dat gebied. Een bedrijf dat professionals in dienst heeft en snel kan reageren als er een probleem is. Ik had gesprekken met verschillende bedrijven en avsecurity.nl was er eentje van. Voor beveiliging in Nijmegen kwam dit bedrijf het beste op mijn over. Toen ik ze vertelde wat ik graag wilde, kwamen ze meteen al met verschillende voorstellen en opties. Daarnaast konden ze niet alleen helpen bij een inbraak, maar ook bij vernielingen, waterschade en brand. Het gesprek met dit bedrijf verliep erg goed en ze konden veel voorbeelden geven van bedrijven waar ze al mee samenwerken. Dit bedrijf was erg goed voorbereid op ons gesprek. Het was voor mij een logische keuze om met ze samen te werken. We konden duidelijke afspraken maken over wat ze wel en niet mogen doen, zodat ik precies weet waar ik aan toe ben bij een situatie.  

Erg blij met AV Security

Ik ben erg blij met de beveiliging in Nijmegen van AV Security. Helaas is er een keer in de winkel ingebroken, maar gelukkig schrokken de dieven van het alarm. De beveiligers waren snel te plaatsen en hadden de dieven anders gepakt. De dieven hadden toen niets gestolen, maar er was wel schade aan het pand. Gelukkig heb ik hier een verzekering voor, maar het is wel vervelend. Voor beveiliging in Nijmegen is AV Security een goede keuze

  • Ze kunnen helpen bij verschillende situaties
  • Je kan duidelijke afspraken met ze maken
  • Bij problemen zijn ze snel ter plaatsen
  • Ze hebben alleen professionals in dienst