Led dimmers kopen voor de woonkamer

Led dimmers kopen voor de woonkamer

Twee weken geleden ging ik langs bij mijn neef. Hij was net klaar met de verbouwing van zijn huis en wilde het me laten zien. Hij is iemand dat altijd alles perfect wil hebben en is erg precies. Hij geeft veel geld uit aan apparatuur en gadgets en houdt van een moderne uitstraling in huis. Ik zelf hou hier niet zo van, een landelijke uitstraling past meer bij mij. Hoewel zijn huis niet mijn stijl is, vind ik het wel mooi geworden, ik zou er alleen niet voor kiezen. Hij had extra aandacht gegeven aan de verlichting in zijn woonkamer en dat zag er erg goed uit. Met led dimmers kan hij nu de sterkte van het licht instellen. Ik dacht altijd dat led licht niets voor mij zou zijn, maar toen ik het bij mijn neef zag, begon ik te twijfelen. In elk gedeelte van zijn woonkamer kon hij het licht versterken, of dimmen met de led dimmers. Op die manier kan hij gemakkelijk de sfeer beïnvloeden. Het licht was erg warm en gezellig, terwijl ik dacht dat dit niet het geval was bij led verlichting. Toen ik hem vroeg over het licht zei hij, dat hij het zelf had gedaan. Hij had de led dimmers gekocht op ledinbouwspotsleds en daarna zelf geïnstalleerd. Ik wist niet dat hij zo handig was en was onder de indruk van hoe hij het had gedaan. Ik vertelde hem dat led licht mij ook wel wat leek en hij zei dat hij wel wilde helpen met de installatie.  

Ook led dimmers gekocht op ledinbouwspotsleds.nl

Ik was er nog een paar dagen over aan het nadenken, maar het leek mij toch een goed idee, om ook led dimmers aan te schaffen. Ik moest dan waarschijnlijk wel een aantal dingen in mijn huis aanpassen, maar met de hulp van mijn neef zou dat wel lukken. Mijn neef kwam bij mij thuis kijken en zei dat hij het zou installeren, als ik het zou kopen. We bespraken hoeveel spots we nodig hadden en waar we ze zouden plaatsen. Ik vond het erg fijn dat iemand als mijn neef mij kon helpen en zijn mening gaf. Ik bezocht dezelfde website als mijn neef ledinbouwspotsleds.nl de verschillende opties. Het was erg handig dat op de website een uitleg staat, die het kiezen gemakkelijker maakt. Als je geen verstand van dimmers hebt, dan kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Ik koos een aantal led dimmers en verschillende led inbouwspots die ik mooi vond. Er was veel keuze uit spots en er is voor elke stijl genoeg keuze. Ik plaatste mijn bestelling en die zou al de volgende dag binnenkomen. Dat kwam goed uit, want mijn neef kon dat weekend al helpen met de installatie.

Blij met de verlichting

Afgelopen weekend hebben we de verlichting en de led dimmers geïnstalleerd. Mijn neef heeft bijna alles gedaan, ik heb alleen koffie gezet en wat dingen aangegeven. Ik was erg blij met zijn hulp en vind dat het erg mooi is geworden. Ik kan nu heel gemakkelijk de sfeer en de lichtsterkte aanpassen. De spots en dimmers zijn erg mooi en ze vallen bijna niet op. De uiteindelijke kosten waren een stuk lager dan ik had verwacht. Ik ben erg blij met mijn aankoop van spots en led dimmers bij ledinbouwspotsleds.nl

  • De volgende dag kwam mijn bestelling al binnen
  • Ik heb drie jaar garantie op alle producten
  • Het verlichting is erg mooi
  • Ik heb de producten voor een goede prijs kunnen kopen