Audio tour

Audio tour

Veel steden en bedrijven zijn gebaat bij bezoekers. Ze kunnen geld verdienen met het vermaken van toeristen en geïnteresseerden, of werken graag aan hun naamsbekendheid. Een audio tour is een uitstekende manier om belangstellenden te informeren en te vermaken. De luisteraar krijgt op een ontspannen manier meer informatie over de omgeving, de functie of de geschiedenis van een bepaalde plek. Met een audio tour van Axitour heeft de bezoeker gegarandeerd een mooie dag! Op axitour.nl vind je meer informatie over de producten die dit bedrijf aanbiedt. Zo weet je snel of er iets voor je bij zit! Wat zijn de voordelen van een op maat gemaakte audio tour voor jouw bedrijf of in jouw stad?   

  • Alle leeftijden
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken
  • Verschillende vormen van communicatie
  • Goed verstaanbaar

Een audio tour is geschikt voor alle leeftijden. Niet alleen kinderen zullen zich verwonderen, maar ook volwassenen zullen geboeid luisteren. Afhankelijk van het publiek is de tour op een bepaalde manier vorm te geven. Verzorg je een rondleiding op een kinderboerderij, dan moet je een andere toon aanslaan dan in een bierbrouwerij. De audio tour is zowel binnen als buiten te beluisteren. Het maakt dus niet uit of de tour gedeeltelijk buiten het pand plaatsvindt, met de juiste apparatuur is alles mogelijk. Wil jij een audio tour aanbieden van hoge kwaliteit? Ga dan direct naar bovenstaande site en vraag gratis een offerte aan. De kosten zijn afhankelijk van de producten die je zoekt en de toepassing die je op het oog hebt. Ben je op zoek naar meer informatie over een bepaalde techniek? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij hebben kennis van zaken en kunnen je precies vertellen waar je aan moet denken. Zo weet je zeker dat je altijd de producten aanschaft die je echt verder helpen!     

Audio tour: het belang van geluidskwaliteit

Er is één essentieel onderdeel van een audio tour: de geluidskwaliteit. Wanneer de kwaliteit tegenvalt, is eigenlijk al het plezier vrij snel weg. Wanneer de gebruiker eerst minutenlang moet proberen om de informatie te verstaan, is de kans groot dat hij of zij de tour al snel niet meer serieus neemt. In de eerste plaats moet de apparatuur ervoor zorgen dat de stem altijd duidelijk hoorbaar is. Hierbij kun je denken aan de kwaliteit van afspeelapparatuur en de headset, maar ook aan de manier waarop de audio wordt aangeboden. Zorg er dus voor dat de spreker altijd duidelijk te verstaan is. In het verlengde daarvan: zorg dat je voldoende capaciteit hebt om alle luisteraars van goed geluid te voorzien. Zorg voor genoeg materiaal, maar houd ook rekening met de capaciteit van het systeem zelf. Verwacht je een relatief klein publiek, dan kun je met weinig materiaal al een heel eind komen. Heb je echter tientallen gasten, of geef je een audio tour in verschillende talen, dan is het van belang dat je vooraf de juiste apparatuur paraat hebt staan. Heb je daar hulp bij nodig? Ga dan snel naar bovenstaande site en neem contact op. Voor iedere toepassing is een goede oplossing te bedenken!

Lees je goed in!

Op de bovenstaande site vind je diverse systemen die je kunt gebruiken. Lees je vooraf goed in, zodat je precies weet hoe elk systeem functioneert. Wil je weten wat andere mensen van een apparaat vinden? Bekijk dan de reviews voor meer informatie. Je weet dan precies voor welke toepassing ieder systeem geschikt is en wat de voor- en nadelen zijn. Ga snel naar bovenstaande site en bekijk het volledige aanbod!