Ik kan nu pokemon kaarten kopen

Ik kan nu pokemon kaarten kopen

Echt te gek! Ik ben helemaal wild van Pokemon en spaar al tijden kaarten, maar het is bij mij in het dorp zo lastig om pokemon kaarten te kopen. En toen zei mijn vader dat ik eens moest kijken op pokemonkaarten.nl. Wat een vet coole website is dat! Ze hebben echt zoveel, je kunt er niet alleen pokemon kaarten kopen. Ze hebben:

  • Trading cards
  • Single cards
  • Accessoires
  • Expansions

Echt van alles. Zelfs booster packs, battle & theme decks en card sleeves. Hier ga ik voortaan altijd mijn pokemon kaarten kopen.

Pokemon kaarten kopen van je favoriete pokemon

Op de website van Pokemonkaarten kun je ook single cards krijgen. Het is echt super handig dat je daar kunt filteren. Dus zeg nou dat je Dragon type pokemon wilt hebben en dan gaat voor de zeldzame, dus de rare pokemon. Dan kun je daar al op filteren. Je kunt er zelfs op filteren uit welke collectie een kaart komt of een nummer opgeven als je een specifieke pokemon kaarten wilt kopen. Ik ben echt al heel lang fan en kijk samen met mijn broer de serie op televisie. Wij hebben allebei onze favorieten en willen kaarten dus niet met elkaar delen. Van de eerste generatie heb ik zelfs nog niet alles en ik wilde daarom kaarten kopen van de eerste generatie. Ik was bijvoorbeeld mijn Caterpie kaart kwijt geraakt en die had Pokemonkaarten.nl gewoon op voorraad. Nu heb ik hem weer besteld. Ik was zo gelukkig. Ik mocht van mijn ouders toen ook nog andere kaarten bestellen, dus ik heb ook Eevee en een paar andere dingen gekocht. Ik had toch mijn verjaardagsgeld bij elkaar gespaard, dus ik kon ook nog andere dingen kopen. Ze hadden een Mysterious Power Tin, die vond ik zo gaaf, die heb ik meteen in mijn winkelmand gedaan, samen met wat card sleeves, want ik wil wel beschermhoesjes om mijn kaarten, hoor. Ik ben er echt super zuinig op, maar wil ze ook wel kunnen laten zien aan mijn vrienden. Ik weet zeker dat die straks ook weer pokemon kaarten kopen omdat ik nu nieuwe heb.

Kopen is makkelijk

Al heeft mijn vader wel een beetje geholpen. Mijn vader spaart stiekem ook een beetje mee, want die houdt de website van Pokemonkaarten.nl voor ons in de gaten en als hij dan iets nieuws ziet dan zegt hij altijd “Wil je pokemon kaarten kopen?” en dan mag ik van hem achter de computer en bestellen we samen de mooiste kaarten. Soms bestelt hij ook voor zichzelf. Hij heeft vroeger de serie ook op televisie gekeken, dus hij kent de meeste pokemon ook wel uit zijn hoofd. Hij zei ook dat hij de website van Pokemonkaarten.nl al wel kende, want hij heeft daar al eerder pokemon kaarten gekocht. Hij was eigenlijk al aan het sparen voordat ik zelf aan het sparen van pokemon kaarten ben begonnen. Hij heeft al heel veel kaarten, ook van veel pokemon die ik nog niet heb. Zijn MewTwo kaarten zijn echt zo tof en hij heeft ook een ultra rare kaart van Gumshoos. Daar moet ik nog even op wachten. Hij helpt mijn broer ook wel eens met pokemon kaarten kopen, maar we mogen altijd zelf rustig kijken wat we willen. Dat is geen probleem hoor, want als we voor mijn bedtijd bestellen is het de vaak na een dag al met de post bij ons. En we krijgen trouwens ook korting als we besteld hebben. Dus dan kan ik soms goedkoper pokemon kaarten kopen. Ik heb net alles in mijn winkelwagen besteld, dus ik kan niet wachten tot ze er zijn. Dank je wel Pokemonkaarten.nl.

Lees meer…