Houten winkel voor mijn dochter

Houten winkel voor mijn dochter

Mijn dochtertje werd vorige maand vier jaar. Het is een prachtige leeftijd, waarbij je ziet dat kinderen erg snel dingen leren en ook nog erg schattig zijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen veel spelen en hun creativiteit kwijt kunnen, het liefst zonder ze de hele dag achter een beeldscherm te hebben. Begrijp me niet verkeerd, er zijn momenten waarbij wij ook de televisie aanzetten, of haar de Ipad geven zodat ze eventjes afgeleid is. Maar we proberen deze momenten beperkt te houden en vinden het beter dat ze met poppen, of lekker buiten speelt. Mijn dochtertje is weg van de supermarkt en winkels, op een of andere manier vindt ze dit erg interessant. Ze wil altijd mee naar de winkel, of als wij boodschappen gaan doen. Bij de supermarkt kennen alle caissières haar en vaak bewaren we voor haar bonnetjes en andere kleine dingetjes waar ze leuk mee kan spelen. Voor mijn vriendin en ik was het dan ook snel duidelijk dat we een houten winkel zouden kopen, zodat ze thuis lekker kan spelen hiermee. We wilden ook echt een houten winkel, omdat dit duurzamer en beter voor het milieu is.

Een houten winkel gekocht bij speelgoedfamilie.nl

Voor de houten winkel gingen we eerst naar de speelgoed winkel in de buurt. Helaas konden we in de speelgoed winkel geen houten winkel vinden, ze hadden wel eentje van plastic, maar dit wilden wij liever niet. Het winkeltje dat ze hadden was wel van goede kwaliteit en zag er leuk uit, dit was eventueel een goed alternatief. Online zochten we bij een aantal grote speelgoed winkels, zij hadden vaak wel een houten winkel, maar wij vonden ze er niet leuk uitzien. Het belangrijkste voor ons was dat ons dochtertje het een leuk cadeau vindt, maar het is een groot cadeau dat bij ons in de woonkamer komt staan, daarom vonden we het belangrijk dat het er goed uitzag. Gelukkig zijn er online veel verschillende speelgoedwinkels te vinden en het duurde dan ook niet lang voordat we verschillende winkels hadden gevonden die een houten winkel verkopen. Het winkeltje bij speelgoedfamilie.nl vonden wij het leukste en we besloten deze te kopen. We hadden het pakketje laten bezorgen op een dag dat mijn vriendin thuis was en die kon hem op zolder verstoppen. Het is een groot cadeau en onze dochter is erg nieuwsgierig, we wilden niet dat de verrassing verpest zou worden.   

Onze dochter was erg blij

Twee weken geleden was het haar verjaardag en je kon zien dat ze een beetje zenuwachtig was. We vierden haar verjaardag eerst voor familie en de volgende dag konden een aantal vriendjes en vriendinnetjes langskomen. Onze familie had ook een aantal cadeautjes gekocht die goed aansloten bij de houten winkel. Toen ze het cadeautje opende was ze ontzettend blij. Vaak zie je met kinderen dat ze met maar een aantal dingen spelen terwijl ze veel speelgoed hebben. Sinds haar verjaardag is ze elke dag aan het spelen met haar winkeltje. De andere cadeaus passen ook goed bij de winkel en ze is er erg blij mee.

Wij raden aan om een houten winkeltje te kopen bij Speelgoedfamilie:

  • Ze hebben veel duurzaam speelgoed
  • Veel van het speelgoed is uniek
  • Het cadeautje werd netjes volgens afspraak geleverd
  • Wij vinden de prijs en kwaliteit erg goed.

Bij deze online winkel hebben ze een groot assortiment aan houten speelgoed. De zoon van mijn broer is over een paar maanden jarig en het is goed mogelijk dat wij hier ook iets voor hem kopen.