Zorg voor een plezierige ervaring met glijmiddel van Durex

Zorg voor een plezierige ervaring met glijmiddel van Durex

Zorg voor een plezierige ervaring met glijmiddel van DurexSeks is een activiteit die je op verschillende manieren kunt beleven. De manier waarop je het beleeft hangt af van je eigen mindset, je verwachtingen, je partner en diens mindset en verwachtingen, de locatie, de weg er naartoe (het voorspel), je eigen opwinding, et cetera. Maar ook de materialen die je gebruikt hebben natuurlijk invloed op hoe je de seksuele handelingen ervaart. Zo maakt het gebruik van een condoom natuurlijk een wereld van verschil. Als je wel een condoom gebruikt, bijvoorbeeld eentje die je bestelt via durexshop.nl, dan heeft dat impact op de genotsgevoelens die je ervaart. Een condoom maakt de seks vaak minder plezierig. Maar je hebt wel weer verschillende soorten van condooms die de seksuele ervaring kunnen beïnvloeden. Dat draait dus allemaal om de fysieke ervaring, maar je hebt ook te maken met de opwinding en de geestelijke component. Vrijen zonder condoom mag dan lekkerder zijn, maar als je onbeschermde seks hebt, dan neem je bepaalde risico’s. Deze risico’s kunnen je ervaring negatief beïnvloeden wanneer je je er zorgen over gaat maken. Doe je dat door de intense opwinding niet tijdens de seks, dan heb je er na de seks misschien wel last van. Het gebruik van de pil is dan ook een manier om je geest in een vaste relatie tot rust te brengen, want onbeschermde seks is dan in principe een relatief veilige keuze. De pil is immers 99% betrouwbaar. Glijmiddel is ook een middel of artikel dat je seksleven op positieve wijze kan beïnvloeden. Soms glijdt alles niet even soepel en dat kan verschillende oorzaken hebben. Je partner kan bijvoorbeeld niet opgewonden genoeg zijn om te starten, maar zou dat wel worden als je start. Het kan ook zijn dat de penis door de wrijving te snel droog wordt. Glijmiddel kan in zulke gevallen uitkomst bieden. Maar het is belangrijk om te beseffen dat glijmiddel juist ook een prima middel is om te gebruiken als er geen problemen zijn. Je kunt glijmiddel dan gebruiken om de ervaring nog lekkerder te maken of om de duurzaamheid te vergroten of gewoon om te voorkomen dat de ruige versies van seks snel leiden tot pijnlijke gevoelens. Zo zie je dan ook al vrij snel dat seks niet iets is dat op een eenduidige manier wordt beleefd. Als je alleen al kijkt naar het verschil tussen seks uit liefde en seks om seks dan zie je meteen hoe verschillend seks kan worden ervaren. Dat geldt voor dergelijke mindsets en gevoelens, maar ook zeker voor wat betreft de artikelen die je gebruikt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de speeltjes.

Glijmiddel koop je discreet en anoniem via durexshop.nl

Mocht je op zoek zijn naar glijmiddel en wil je dat liever niet in de winkel kopen, dan kun je terecht op de site van durexshop.nl. Hier heb je toegang tot alle soorten glijmiddelen van Durex en dus heb je vaak een groter aanbod dan de plaatselijke drogist. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Durex Play Aloe Vera
  • Durex Play Crazy cherry
  • Durex Play Sweet Strawberry

Bestel online alles wat je nodig hebt van Durex

Of je nu op zoek bent naar Glijmiddel of condooms, je vindt het op durexshop.nl en je kunt alles dus ook meteen online bestellen.