Werving en selectie ICT gezocht? Kies dan voor Aatop ICT!

Werving en selectie ICT gezocht? Kies dan voor Aatop ICT!

Werving en selectie voor ICT gezocht? Dan bent van harte welkom bij Aatop ICT. Met onze unieke wervingswijze vinden wij op een efficiënte en doelgerichte wijze ICT professionals voor uw bedrijf. Wij verzorgen al jarenlang de werving en selectie van ICT medewerkers en houden hierbij rekening met het bedrijf, de bedrijfscultuur en het team. Onze aanpak is direct en persoonlijk. Wij willen namelijk graag uw team en bedrijf beter leren kennen, zodat gericht kan worden begonnen met de werving en selectie van nieuwe kandidaten ICT. Kandidaten krijgen een uitgebreid kennismakingsgesprek, zodat wij de professional voor uw ICT afdeling kunnen werven. Aatop ICT en meer!

Werving en selectie ICT professionals

Aatop ICT is al ruim tien jaar ervaren specialist in de werving en selectie van ICT professionals. Ons gemotiveerde en gedreven team staat dagelijks met veel kennis en toewijding klaar om uw nieuwe collega’s te werven. Door kenmerkende vacatures te schrijven, werken wij structureel al aan een filter voor de juiste kandidaten. Wij nemen daarbij de tijd om kandidaten en partners beter te leren kennen. Op basis daarvan maken wij een match van soft skills, hard skills en de bedrijfscultuur. Iemand kan namelijk perfect lijken voor een functie, maar als hij of zij niet prettig kan werken binnen uw bedrijfscultuur, dan zal het niet op een succesvolle samenwerking uitlopen. Onze professionals begrijpen de ICT wereld als geen ander en kunnen zich goed inleven in zowel kandidaten als bedrijven. De werving en selectie ICT wordt gedaan vanuit onze vier vestigingen in Nederland: Amsterdam, Sliedrecht, Veenendaal en Zwolle.

Aatop ICT personeelsintermediair voor uw ICT afdeling!

Wij onderscheiden ons als Aatop ICT door onder andere onze transparante communicatie. Duidelijke afspraken, zodat u altijd weet wat u van ons kunt verwachten, dat is ons uitgangspunt. Daarnaast staat integriteit en vriendelijkheid hoog in het vaandel. Mensen staan bij ons centraal. Daarbij gaan wij voor oprechte openhartige gesprekken, waarbij wij zeer secuur omgaan met onze klanten en sollicitanten. De bedrijfsvoering kenmerkt zich als betrokken en persoonlijk. U krijgt bij ons één vaste contactpersoon. Gezamenlijk worden hard skills en soft skills besproken, zodat de vacature tevens passend bij de bedrijfscultuur, opgesteld kan worden. Duurzame relaties is waar wij bekend om staan. U mag onze partners altijd contacteren als referentie. Op deze wijze bent u verzekerd dat wij met onze werving en selectie ICT voor u op een vriendelijke en efficiënte wijze opzoek gaan naar nieuwe ICT professionals die jullie team gaan versterken!

Voordelen werving en selectie ICT bij Aatop ICT:

 • Meer dan tien jaar ervaring
 • Efficiënt selecteren en werven
 • Professioneel en secuur
 • No cure no pay 
 • Vier locaties in Nederland
 • Zeer uitgebreid netwerk
 • Een vaste contactpersoon
 • Betrokken, vriendelijk en oprecht
 • Duurzame arbeidsrelaties
 • Persoonlijke en uitgebreide kennismakingsgesprekken
 • Vernieuwend en praktisch

Bent u nog zoekende naar een partner voor de werving en selectie van uw ICT vacatures? Zoek dan niet langer verder. Aatop ICT vindt uw ICT medewerkers snel en zorgvuldig. Bekijk voor meer informatie onze website of neem gelijk contact op voor advies of vragen: aatop-ict.nl. Naar welke ICT professionals zijn jullie nog zoekende? Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag.