Woonboerderij kopen in Overijssel of Gelderland? Kies dan voor Noaber Makelaardij!

Woonboerderij kopen in Overijssel of Gelderland? Kies dan voor Noaber Makelaardij!

Bent u de mogelijkheden aan het verkennen in Overijssel en Gelderland om een woonboerderij te gaan kopen? Dan begint uw zoektocht veelal met het bezoeken van diverse locaties. Naar aanleiding van de huisbezoeken kunt u steeds concreter formuleren wat u belangrijk vindt in uw droom woonboerderij. noaber Makelaardij staat u graag bij. Wij kennen de provincies Overijssel en Gelderland als geen ander en zijn door ons uitgebreide netwerk als eerste op de hoogte van nieuw aanbod. Gezamenlijk met u gaan wij opzoek naar de ideale woonboerderij om te kopen voor u in Gelderland of Overijssel!

Woonboerderij kopen in Overijssel of Gelderland

Wilt u ook genieten in alle rust en natuur om u heen? Het platteland leven is erg rustgevend en is voor veel mensen letterlijk een enorme verbreding aan ruimte en mogelijkheden. In de provincies Gelderland en Overijssel zijn prachtige woonboerderijen te vinden. Wij zijn als noaber Makelaardij al jaren bekend in deze omstreken en kennen hierdoor ontzettend veel boerderijeigenaren en belangrijke partijen. U bent bij ons verzekerd van actualiteit en betrokkenheid. Wij gaan opzoek naar uw woonboerderij die voldoet aan uw wensen om deze te kopen in Overijssel en/of Gelderland!

Wij werken op een gestructureerde werkwijze als het gaat om flinke investeringen in woonboerderijen. Als u overtuigd bent dat u uw woonboerderij hebt gevonden, is het belangrijk om vast te stellen wat het pand en de grond echt waard is en wat u er uiteraard zelf voorover heeft. Een woonboerderij kopen, gebeurd bij ons altijd op basis van een taxatie. Hiermee komen eventuele beperkingen van het pand aan het licht. Daarbij is het belangrijk om de juridische gegevens te weten, zijn er bijvoorbeeld erfpachten aanwezig, voorkeursrechten en wat is de gesteldheid van de grond? Het zijn allemaal belangrijke onderwerpen die goed onderzocht dienen te worden, vooraf u een bod kunt uitbrengen. Als laatste aspect nemen wij ook de vergelijkingen mee van vergelijkbare boerderijen die in de omgeving zijn verkocht om te kijken of de verkoopprijs wel overeenkomt.
Uw investering is bij koop iets hoger, maar u krijgt hiervoor ontzettend veel terug. Een verkeerde aankoop of onduidelijke koopclausules kunnen u namelijk al gauw tienduizenden euro’s extra kosten! Wilt u ook bewust kiezen? Kies er dan voor op met noaber Makelaardij uw woonboerderij in Overijssel of Gelderland te kopen.

Woonboerderij kopen op basis van bouwkundig rapport

Naast een taxatie is het belangrijk om de bouwkundige staat te laten onderzoeken van de woonboerderij die u wilt kopen in Overijssel of Gelderland. Panden kunnen tot wel honderden jaren oud zijn. Om voor zekerheid te gaan, kunt u een bouwkundig rapport laten opstellen. Hiermee krijgt u inzicht in mogelijke onvoorziene kosten die noodzakelijk zijn om het pand betrouwbaar en veilig te houden. Als de bouwkundige staat gecontroleerd is en u graag tot koop wilt overgaan, dan kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring als makelaars. Valkuilen zijn voorkomen en eventuele problemen zijn vakkundig aangepakt. Ten slotte zijn de juridische en economische aspecten goed onderzocht. Daarbij zullen wij onderhandeling technisch de zaken net iets slimmer aanpakken,
waardoor u binnenkort uw droom woonboerderij in Gelderland of Overijssel kunt gaan kopen!

Koop uw woonboerderij in Overijssel of Gelderland via noaber Makelaardij:

  • Deskundige begeleiding
  • Altijd op basis van een taxatierapport
  • Volledig op de hoogte van alle belangrijke wetten en regelgeving
  • Geheel ontzorgt uw woonboerderij kopen
  • Betrokken en vriendelijke makelaars
  • Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod
  • Uitgebreid netwerk

noaber Makelaardij is uw specialist in Overijssel en Gelderland als u graag uw droom woonboerderij wilt kopen! Vraag gelijk meer informatie aan over onze dienstverlening en ons actuele aanbod woonboerderijen of bezoek onze website: noarber.nu! Gezamenlijk vinden wij uw schitterende woonboerderij!