Cursus Time Management volgen? Tijdwinst biedt professionele cursussen in heel Nederland aan!

Cursus Time Management volgen? Tijdwinst biedt professionele cursussen in heel Nederland aan!

Wilt u graag een cursus Time Management volgen? Dan kunt u terecht bij Tijdwinst.com. Wij zijn een landelijk georganiseerde organisatie dat zich inzet voor onder meer het ontwikkelen van vaardigheden omtrent time management. Op basis van efficiëntie en daadkracht, kunt ook u leren om te gaan met tijdgebrek, onderbrekingen en op welke wijze u de juiste prioriteiten kunt stellen tijdens uw werkzaamheden. Wij leren u alles in één dag wat u moet weten om weer grip te krijgen op uw eigen werkproces en op welke manier u het beste tijdverlies kunt tegengaan. Bekijk onze website voor alle informatie over de mogelijkheden en volg net als duizenden andere professionals deze meest gewilde 1-daagse cursus Time Management!

Kies op tijd voor een cursus Time Management

Veel mensen kiezen voor ondersteuning bij Time Management als zij al een lange tijd druk ervaren en onvoldoende tijd hebben voor alle taken. De mail raakt bijvoorbeeld overvol en het lukt niet om dit te doorbreken. Elke dag moet u weer uw uiterste best doen om de achterstand te beperken, wat vrij moeizaam gaat vanwege de vele onderbrekingen van onder andere collega’s. Daarbij vindt u het misschien lastig om uw grenzen te stellen en kenbaar te maken. U wilt ten slotte laten zien dat u het goed kunt, maar juist daarom is het noodzakelijk om grenzen te stellen. Anders stapelt het werk zich alleen maar op en kunt u geen kwaliteit meer garanderen. En als dat gebeurt, hoe stelt u dan de juiste prioriteiten? Er zijn vaak veel kleine taken die tussendoor komen, waardoor het moeilijk is focus te houden op de grote en veelal belangrijkere lopende zaken. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, is uw to-do list eindeloos en uw agenda overvol met vergaderingen en afspraken. Vragen wij onszelf dan af of het werk nog wel ‘goed te doen’ is of ‘worden wij gelukkig van ons werk’ dan doen veel mensen liever het boek dicht. Kortom, tijd voor grote veranderingen! Volg onze cursus Time Management bij u in de buurt en krijg alle kennis en handvatten die u nodig hebt om weer grip te krijgen op uw dagelijkse werkzaamheden!

Ontwikkeling timemanagement vaardigheden

Het is echt niet nodig om te denken dat een Time Management cursus lang duurt of saai is. Wij van Tijdwinst.com hebben namelijk speciaal voor alle professionals dé meest favoriete cursus ontwikkeld. Op een betrokken en informele wijze leren wij u hoe u weer grip krijgt op uw agenda en to-do list. Onze cursus Time Management biedt u het volgende:

  • Tijdwinst – efficiënter leren werken om tijd te besparen
  • Focus – concentratie houden op uw planning en werkzaamheden
  • Stress-vrij – werken met minder zorgen en meer energie overhouden voor andere taken
  • Overzicht – vergeet geen belangrijke zaken en houdt u agenda overzichtelijk
  • Resultaatgericht – leg de focus op resultaten/eisen en stel op basis daarvan prioriteiten
  • Grenzen aangeven – op een opbouwende manier ‘nee’ leren zeggen
  • Balans – een betere balans tussen werk en privé creëren
  • Rust – werkdag eindigen zonder openstaande taken voor meer rust

Tijdens deze cursus krijgen uw timemanagement vaardigheden een grote boost waar u veel voordeel aan zult beleven. Zowel tijdens de werkzaamheden als erna. Zelfs in de meest stressvolle en veeleisende werkomgeving. Duidelijkheid, begripvol en eerlijk zijn, blijken telkens weer belangrijke aspecten van het proces te zijn. Bekijk onze agenda met alle cursussen bij u in de regio gelijk online: timemanagement.net/! Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Wij helpen u graag verder!