Waarom kiezen voor een grootvakstelling

Waarom kiezen voor een grootvakstelling

Mocht je nog naar redenen zoeken waarom je zou moeten kiezen voor een grootvakstelling? Zoek niet verder, want de grootvakstelling bezit een groot gebruikersgemak, want ze zijn;

  • Eenvoudig te monteren
  • In te delen in houten en stalen legborden
  • Gemaakt van gelaste frames met inhaakverbindingen
  • Te gebruiken zonder extra schoring
  • Mogelijk om te gebruiken als basis voor mezzanine
  • Europe-racking

Met andere woorden, het is een perfecte stelling voor je magazijn. Zeker als je groot aantal artikelen moet opslaan, maar er toch snel bij moet kunnen. Of als je bijvoorbeeld een heel groot aantal producten in meerdere kleuren op moet slaan, maar deze wel allemaal tegelijk bereikbaar wilt hebben. De grootvakstelling is eveneens bruikbaar voor zware artikelen. Door de eenvoudige montage is het een stelling die snel staat. Je kunt de grootvakstelling in hoogtes krijgen tussen één meter en twee meter negentig. Door een mezzanine vloeren systeem toe te voegen, kan je eenvoudig hogere stellingen maken, waar je ook overheen kunt lopen. Hoewel de grootvakstelling standaard in RAL 5009 geleverd wordt (wat blauw is) met liggers in lichtgrijs (RAL 7053) zijn ook andere RAL kleuren mogelijk.

De belasting van een grootvakstelling

Wanneer er gezegd wordt dat een grootvakstelling geschikt is om zware spullen op te plaatsen, dan gaat het ook echt om zware spullen. Per legbord kan er namelijk maar liefst 580 kilo gestapeld worden. De grootte van een legbord is afhankelijk van de eisen die jij aan de grootvakstelling stelt. Je kunt de diepte van het frame tussen de dertig centimeter en een meter twintig aanpassen. Je kunt de ligger ook aanpassen naar drie lengtes, ruim een meter, ruim een meter vijftig en ruim een meter tachtig. Met andere woorden, hoe groot en diep je de grootvakstelling wilt maken heb je zelf in de hand. Heb je veel zware spullen, dan kan het lonen om met een iets kleiner systeem te werken, omdat je dan zeker weet dat je niet boven het maximale gewicht van de stelling uit gaat komen. Mocht je hulp willen bij het uitzoeken van een grootvakstelling, dan kan je terecht bij Bosal Storage Systems, zij bieden grootvakstellingen aan. Wil je meer informatie over hun stellingen? Kijk dan op hun website; europe-racking.nl.

Een stelling maakt een magazijn

Wanneer je een goed geordend systeem hebt in je magazijn, dan is het sneller werken voor iedereen. Of je nu een magazijn hebt waar mensen binnen het bedrijf zelf spullen moeten halen of een bedrijf hebt waarbij je dingen naar de klant verzenden moet. In alle gevallen is het essentieel dat je personeel de spullen snel en eenvoudig kan vinden. Door een goed systeem aan stellingen en opberging van de spullen is het een eenvoudige klus om alles zo snel mogelijk te vinden. In het bedrijfsleven is het zeker zo dat tijd geld is. Als mensen in het magazijn eenvoudig spullen kunnen vinden en daar verder mee aan het werk kunnen is, dan het een goed lopend bedrijf. Daarnaast draagt een goede stelling ook bij aan de veiligheid binnen het bedrijf. Mocht je meer nodig hebben dan alleen een stelling, kan je bij Bosal Storage Systems ook terecht voor alle onderdelen die bij de stellingen horen en deze complementeren. Met andere woorden: een allround bedrijf, die eraan werkt om je eigen bedrijf zo efficiënt en makkelijk mogelijk te laten werken. Ben je dus op zoek naar een complete magazijninrichting, dan heeft Bosal Storage Systems alles in huis om je te helpen, of dat nu is met advies of een compleet gemonteerde stelling.