Waar bestel je de mooiste dekbedovertrekken?

Waar bestel je de mooiste dekbedovertrekken?

Waar bestel je de mooiste dekbedovertrekken?Al enige tijd wilde mijn vriend en ik de bovenverdieping een make-over geven, en dan voornamelijk onze eigen slaapkamer. Dit was al jaren een hele saaie plek zonder kleur, en we vonden het helemaal niet gezellig overkomen. Natuurlijk ziet in feite niemand het behalve wijzelf, maar dan nog vind ik dat het een ruimte moet zijn waarin je je kunt ontspannen. We zijn al jaren fan van de webshop textielhuis en dus gingen we allereerst daar kijken voor nieuwe dekbedovertrekken. We bestellen er al jaren af en toe kleding en de service van deze shop bevalt ons altijd heel goed, daarom komen we er steeds terug. Ik was verbaasd om te zien dat ze echt een hele grote collectie dekbedovertrekken verkopen in hun webshop en dus was het niet moeilijk om iets te vinden dat paste bij wat we voor ogen hadden. Ondanks dat we meer kleur wilden besloten we een redelijk rustig design te willen als beddengoed. We hebben namelijk de muren donkergroen geverfd en dat is al best veel kleur voor in zo’n kleine ruimte, dus het beddengoed moest licht van kleur zijn en het liefst met een niet al te groot patroon. We hebben uiteindelijk getwijfeld tussen verschillende dekbedovertrekken, maar hebben er twee gekozen die heel goed passen bij onze donkergroene muur, namelijk een wit dekbedovertrek met tekeningen van allerlei kleine plantjes erop en een beige variant met een soort fotoprint van een breiwerk. Vooral de tweede oogt heel erg knus. De eerste zal denk ik meer favoriet zijn in de zomer, terwijl de tweede het in de winter erg goed doet. Het materiaal is namelijk ook veel zachter dan de eerste. 

Het aanbod dekbedovertrekken online

We hebben best veel webshops met dekbedovertrekken gevonden online, maar kwamen toch steeds terug bij die van textielhuis. Zoals ik al zei hebben we daar vaker bestellingen geplaatst, en alles wordt altijd heel snel bezorgd. Ook zijn hun voorwaarden heel redelijk. Je mag alles gewoon terugsturen als het niet is wat je ervan hoopte. Daar hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt door vier verschillende dekbedovertrekken te bestellen. We hebben ze allemaal (nog in de verpakking uiteraard) op bed gelegd en naast de kleur van onze muur gehouden en hebben de twee stuks die we het mooist vonden gehouden. De andere twee hebben we gewoon teruggestuurd, handig!

De grote collectie van textielhuis.nl

In de webshop van textielhuis.nl kun je niet alleen terecht voor dekbedovertrekken. We hebben er ook al vaker kleding besteld, maar nu we met de hele bovenverdieping bezig waren hebben we ook nog wat andere dingen voor ons huis besteld, namelijk:

  • Een luxe badmat
  • Nieuwe handdoeken voor op de badkamer
  • Een klein kleedje voor naast het bed
  • Een heel mooi keukenschort

Het is waar wat ze zeggen: een huis is nooit af. Het is echter in de webshop van textielhuis.nl wel erg moeilijk om je in te houden hoor, ze hebben zoveel moois! Onze bovenverdieping is heel erg mooi geworden. De badkamer is erg opgeknapt van de nieuwe accessoires en de slaapkamer is echt een fijn nestje geworden met de nieuwe kleur op de muur en de luxe dekbedovertrekken. We kunnen de webshop van textielhuis dus ook aan iedereen aanraden!