Gebruikte software is veel goedkoper

Gebruikte software is veel goedkoper

Ik ben een jaar geleden begonnen als zzp-er en verhuur mij aan verschillende bedrijven in de buurt. Bij een van de bedrijven was het nodig om Microsoft Office te gebruiken, terwijl ik daarvoor andere gratis programma’s gebruikte. De opdracht zou slechts voor een paar weken zijn en ik wilde liever niet een dure licentie kopen, omdat ik het daarna waarschijnlijk niet meer nodig had. Gelukkig ontdekte ik dat het ook mogelijk was om bij softtrader gebruikte software te kopen, zodoende kan ik voordelig Microsoft Office gebruiken, terwijl het even goed werkt als het kopen van nieuwe software. Toen ik vorig jaar begon als zzp-er vond ik het niet nodig om veel nieuwe software te kopen. Als je een bedrijf hebt, dan kan je soms voordelig software kopen, maar tegenwoordig zijn er ook veel gratis alternatieven beschikbaar. De gratis alternatieven hebben vaak minder opties, maar als je alleen de basis gebruikt, dan hoef je niet te betalen voor deze programma’s. Als je net begint als zzp-er dan kan de toekomst onzeker zijn, daarom leek het mij het beste om niet te veel geld uit te geven aan software. Gelukkig vond ik al snel een aantal bedrijven in de buurt die mij wilden inhuren en was ik zodoende zeker van mijn inkomsten. Begin vorige maand kon ik beginnen bij een nieuw bedrijf voor een paar weken en het leek mij een erg leuke opdracht. Ik moest echter verplicht Microsoft Office gebruiken, terwijl ik dit programma nog niet had. Gelukkig kon ik voordelig gebruikte software kopen, zodat ik slechts een fractie van het totale bedrag hoefde te betalen. Iedereen in dit bedrijf gebruikt dit programma en ik moest verschillende mogelijkheden van het programma gebruiken voor de opdracht. Met de gebruikte software had ik toegang tot alle onderdelen van Microsoft Office en gebruik nu het programma volledig legaal.

Gebruikte software bij softtrader

Toen ik online zocht naar een voordelige manier om de software aan te schaffen, kwam ik toevallig het bedrijf softtrader tegen. Ik zag op hun website dat het mogelijk is om gebruikte software te kopen. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar vond het erg interessant. Er is keuze uit veel verschillende software, zowel nieuwe, als oudere versies van programma’s. Het is volledig legaal om de software te kopen en te gebruiken en je hebt toegang tot alle opties van de programma’s. Dit leek mij een voordelige oplossing en het bleek dat ik de gebruikte software zeer voordelig kon kopen.

Net zo goed als nieuw

Ik was erg benieuwd naar de gebruikte software, maar het werkt net zo goed als de nieuwe. Ik kreeg de licentie opgestuurd en daarna kon ik direct de software gebruiken. Ik kan precies hetzelfde doen als mijn collega’s en het is volledig legaal. Als ik in de toekomst weer een programma nodig heb, dan zal ik weer eerst naar gebruikte software bij softtrader.nl zoeken.

  • Tweedehands software is veel goedkoper
  • Je hebt toegang tot alle opties en kan het programma volledig gebruiken
  • Het is volledig legaal om de software te gebruiken
  • Ik kon de software snel gebruiken