Uw droomtuin? Kies voor Tuinontwerp in Utrecht!

Uw droomtuin? Kies voor Tuinontwerp in Utrecht!

Het aanleggen en inrichten van een tuin wordt gezien als een grootse klus. Veel mensen hebben weinig kennis van de inrichting van de tuin, maar hebben wel persoonlijke wensen en stellen zich hun droomtuin al helemaal voor. Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van tuin, waardoor ondersteuning hierin zeer gewenst is. De volgende stijlen zijn hierin voornamelijk te onderscheiden:

  • De klassieke stijl.
  • De moderne stijl.
  • De natuurlijke stijl.
  • De boerderij stijl.

De stijl waar mensen van houden is voor iedereen verschillend en dit komt ook op verschillende manieren tot uiting in een tuin. Sommige mensen kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tuin en kiezen voornamelijk voor tegels. Anderen vinden planten, bloemen en andere elementen in een tuin erg belangrijk. Vijvers en een mooie zithoek zijn vaak ook vereisten. Steeds vaker kiezen mensen voor een buitenkeuken of tuinhuis, waardoor je ook tijdens mindere weersomstandigheden kunt genieten van het buitenleven. Professionele ondersteuning bij het tuinontwerp en de aanleg van een tuin is voor veel mensen erg prettig. Op deze manier wordt de droomtuin een gegarandeerd succes. Bij Veenboer Tuinarchitectuur bent u aan het juiste adres voor een prachtig en eigenzinnige tuin. Lars Veenboer is het gezicht achter dit bedrijf. Hij is in 1999 afgestudeerd als landschapsarchitect aan de Universiteit van Wageningen. Het bedrijf heeft met ruim 15 jaar ervaring al heel veel klanten blij gemaakt met een prachtige Tuinontwerp in Utrecht. Bent u ook op zoek naar uw droomtuin? Tuinontwerp in Utrecht biedt voor jou de uitkomst!

Werkwijze bij Tuinontwerp in Utrecht

Kiest u voor een Tuinontwerp in Utrecht? Dan wordt allereerst een intakegesprek gepland. Tijdens dit eerste gesprek kunt u kennismaken met Lars Veenboer. Hij zal met zijn professionele kijk een blik richten op de tuin en ook foto’s maken. Daarnaast worden al uw wensen met betrekking tot de tuin besproken en doorgenomen. Uw eigen inbreng is daarin leidend, maar indien gewenst wordt passend advies gegeven. Vervolgens wordt met deze informatie een offerte opgesteld. De gehele intake van een Tuinontwerp in Utrecht is geheel gratis en helemaal vrijblijvend! Naast de intake voor Tuinontwerp in Utrecht kan Lars Veenboer een schetsontwerp of een Voorlopig Ontwerp (VO) maken. De punten die aan bod zijn gekomen tijdens het intakegesprek vormen de basis van het VO. Soorten beplanting, materialen, stenen en constructies worden daarin meegenomen. Als het VO door de klant wordt goedgekeurd, dan wordt een Definitief ontwerp (DO) opgesteld. Daarin worden tevens alle details uitgewerkt en een plattegrond toegevoegd. Tot slot ontvangt de klant de offerte voor de aanleg en dan kan uiteindelijk worden begonnen met de aanleg van uw Tuinontwerp in Utrecht. Het is dan alleen nog een kwestie van tijd voordat u kunt genieten van uw prachtige Tuinontwerp in Utrecht.

Meer informatie

Is ook voor u de tijd gekomen om eindelijk eens de tuin aan te pakken? Of droomt u stiekem al jaren over een Tuinontwerp in Utrecht? Neem dan een kijkje op de website via veenboertuinarchitectuur.nl. U kunt op de website verschillende voorbeelden van projecten bekijken. Doe alvast inspiratie op voor uw eigen Tuinontwerp in Utrecht. Ook kunt u op de website de verschillende blogs lezen, die persoonlijk door Lars Veenboer zijn geschreven. Een beetje meer informatie is natuurlijk nooit verkeerd. Neem voor meer informatie contact op door het contactformulier in te vullen op de website. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 06-41464924 of per mail via info@veenboerarchitectuur.nl. Twijfel niet langer, investeer in uw eigen tuin en geniet van al het moois dat Veenboer Tuinarchitectuur te bieden heeft. Het buitenleven is nog nooit zo heerlijk geweest!