Schoonmaakbedrijf in Haarlem voor mijn praktijk gezocht

Schoonmaakbedrijf in Haarlem voor mijn praktijk gezocht

Ik heb al vele jaren een goed lopende tandartspraktijk in Haarlem. Het werk als tandarts is niet altijd even gemakkelijk en over de jaren heen zie ik dat patiënten mondiger worden. Veel mensen vinden het niet fijn om naar de tandarts te gaan. Ze zijn bang dat een behandeling pijn gaat doen, of veel geld gaat kosten. Er zijn patiënten die behandelingen voor zich uit proberen te schuiven, of proberen te vermijden. Ik merk dat er steeds meer patiënten zijn de hun tandarts minder vertrouwen en denken dat behandelingen niet nodig zijn, dat we alleen geld willen verdienen. Gelukkig zie ik veel patiënten die blij zijn met mijn werk en mij vertrouwen. Misschien komt dat ook omdat ik er veel waarde aan hecht dat patiënten zich goed voelen in mijn praktijk en dat ik er voor hun ben. Ik probeer bijvoorbeeld zoveel mogelijk de patiënt te laten beslissen voordat ik met een behandeling begin. Ik geef ze de keuze en vertel de voordelen en de nadelen van een behandeling, dat het bijvoorbeeld duur is. Als een behandeling niet nodig is, maar ik denk dat het wel verstandiger is, dan geef ik dat ook aan. Ik zie dat veel patiënten dit waarderen en mij daarom ook vertrouwen. Laatst had ik een onderzoek laten doen en er kwam naar voren dat veel van mijn patiënten mijn vertrouwen. Tot mijn grote verbazing vonden diverse patiënten ook dat er beter schoongemaakt moest worden. Een aantal mensen hadden dit aangegeven bij de open vragen. Gelukkig waren het maar een aantal mensen, maar ik schrok er wel van. Ik had al een schoonmaakbedrijf in Haarlem in dienst om schoon te maken, maar blijkbaar deden ze dit niet goed genoeg. Ik besloot om een ander schoonmaakbedrijf in Haarlem te zoeken, want het is erg belangrijk dat een praktijk goed schoon is.          

Balans is mijn schoonmaakbedrijf in Haarlem

Ik had wel eens gehoord van een andere tandarts in de buurt dat zij Balans als schoonmaakbedrijf in Haarlem gebruikt. Ik besloot naar hun website balansschoonmaak te gaan om een indruk te krijgen. De website zag er professioneel uit, maar voor de zekerheid nam ik toch maar contact op met de bevriende tandarts. Zij gaf aan dat dit schoonmaakbedrijf in Haarlem erg goed werkt levert en dat ze erg blij met het bedrijf is. Ze zijn erg professioneel en weten precies wat ze moeten doen. Zij zei dat ze samen een plan hadden gemaakt, zodat ze zeker weet dat haar praktijk goed schoon is. Het leek mij verstandig om contact op te nemen met dit schoonmaakbedrijf in Haarlem. In een gesprek met hun kon ik duidelijk aangeven wat mijn verwachtingen waren. Ze zeiden dat ze veel ervaringen hadden met het schoonmaken van praktijken en vergelijkbare bedrijven. Ze stuurden me een offerte en ik was erg blij met de prijs, ik besloot om samen te werken met dit schoonmaakbedrijf in Haarlem.   

Erg blij met Balans

Ik werk nu twee maanden samen met Balans en ben erg blij met hun werk. Samen hebben we een plan gemaakt voor mijn praktijk, zodat ik zeker weet dat mijn praktijk goed schoon is. De schoonmakers zijn erg vriendelijk, professioneel en werken hard. Als schoonmaakbedrijf in Haarlem kan ik iedereen Balans aanraden. Ik weet elke dag zeker dat mijn praktijk schoon is. Voor een schoonmaakbedrijf in Haarlem is Balans een goede keuze

  • Ze hebben een goede prijs en kwaliteit
  • Hebben specialisten voor elke branche
  • Ze kunnen een plan om maat maken voor je bedrijf
  • Maken goed schoon en zijn erg professioneel