Op zoek naar een slotenmaker in Almere? 

Op zoek naar een slotenmaker in Almere? 

Als je je woning in Almere beter wilt beveiligen tegen inbraak, of wanneer je jezelf hebt buitengesloten, dan ben je wellicht op zoek naar een slotenmaker in Almere. Een slotenmaker kan je woning niet alleen voorzien van nieuw hang-en sluitwerk, maar kan je ook binnenlaten wanneer je jezelf buitengesloten hebt omdat je je sleutels bent vergeten of kwijtgeraakt. Molsberger Groep is zo’n slotenmaker in Almere die je in zulke situaties perfect kan helpen. 

Molsberger Groep is een slotenmaker in Almere 

Ik had zelf nooit gedacht dat ik een slotenmaker in Almere nodig zou moeten hebben. Ik woon in een nieuwbouwwoning die volgens de laatste standaarden gebouwd is. Zo zijn alle ramen en deuren beveiligd met de laatste technieken rondom veiligheid en inbraakpreventie. Tevens heb ik meerdere beveiligingssystemen in mijn huis geïnstalleerd zoals camera’s en alarmsystemen. Ik had dus niet gedacht dat ik een slotenmaker in Almere nodig zou hebben. Mijn sloten hoefden immers niet gauw vervangen te worden. Ik realiseerde me echter niet dat een slotenmaker meer kan doen dan alleen je sloten vervangen of je helpen je woning te beveiligen tegen inbraken. Een slotenmaker kan namelijk ook de deur voor je openen wanneer je jezelf hebt buitengesloten. Laat dit mij nou laatst overkomen zijn. Ik was samen met een aantal collega’s op stap geweest na een personeelsfeest. Hartstikke gezellig natuurlijk, we gingen met z’n allen naar een club en daar hebben we flink staan dansen en er kwam ook de nodige alcohol bij kijken. Het was een ontzettend gezellige avond die ik zeker niet gauw zal vergeten. Een van mijn collega’s had eerder aangeboden om iedereen naar huis te brengen. Een aantal van ons woonden namelijk buiten de stad en moesten dan met de bus terug naar huis. Dat zou betekenen dat de avond voor ons vroeg zou eindigen, dus mijn collega had aangeboden om mij en een aantal andere collega’s naar huis te rijden. Ontzettend lief van haar natuurlijk. Aan het einde van de avond stapten we allemaal bij mijn collega in de auto. We kletsten nog wat in de auto en we werden een voor een thuis afgezet. Toen ik echter bij mijn huis aankwam en op zoek ging naar mijn sleutels, kon ik deze nergens vinden. Ik had mijn tas die ik aanvankelijk mee naar het werk had genomen ook niet bij me. Ik realiseerde mij toen dat ik mijn tas in mijn kluisje had geplaatst op het werk, zodat ik die niet mee hoefde te nemen als we de stad in gingen. Hier zaten mijn sleutels nog in. Ontzettend onhandig natuurlijk, want ik kon mijn woning niet meer in. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen, want ik had ook geen reservesleutel ergens buiten verstopt die ik kon gebruiken. Ik besloot via mijn telefoon op zoek te gaan naar een slotenmaker in Almere die mij kon helpen. Na wat googelen vond ik Molsberger Groep. Molsberger Groep is een slotenmaker in Almere die je kan helpen bij: 

  • Buitensluiting 
  • Nieuw hang-en sluitwerk 
  • Inbraakpreventie 
  • Inbraakherstel 
  • Inbraakbeveiliging 

Ik nam contact met ze op en legde de situatie uit. Gelukkig zijn ze 24/7 bereikbaar en konden ze snel naar mijn huis komen om mij binnen te laten. 

Neem contact op voor meer informatie 

Heb jij ook een slotenmaker in Almere nodig? Neem dan contact op met Molsberger Groep. Kijk op https://molsbergergroep.com/slotenmaker voor meer informatie of neem contact op. Zij hebben mij in ieder geval uitstekend kunnen helpen toen ik mezelf had buitengesloten. Mijn sleutels vergeet ik in ieder geval nooit meer.