Ook op zoek naar vergadermeubilair? 

Ook op zoek naar vergadermeubilair? 

Een vergaderruimte, deze ziet er meestal kaal, saai en kil uit. Op een kantoor waar medewerkers regelmatig in de vergaderruimte te vinden zijn, is het dan ook belangrijk dat er goed vergadermeubilair in de ruimte staat. Als een van de directrices van een grote keten, heb ik dan ook mee mogen denken met de inrichting van de nieuwe vergaderruimte die in ons nieuwe kantoor in Rotterdam komt te staan. Een van de belangrijkste zaken is het regelen van goed vergadermeubilair. 

Shiraz Office Furniture heeft een groot assortiment aan vergadermeubilair 

Vergadermeubilair, wat is dat eigenlijk? Ik had ontzettend veel zaken om rekening mee te houden toen ik de inrichting van onze nieuwe vergaderruimte ging realiseren. Zo moest ik naast de juiste verf en vloerbedekking ook voor het juiste vergadermeubilair kiezen. Willen we aan een grote ronde tafel zitten, of toch juist aan een rechthoekige tafel? Willen we op bureaustoelen aan de vergadertafel zitten of toch gewone stoelen? Moeten deze stoelen dan wel armleuningen hebben, of kiezen we voor stoelen zonder armleuningen waardoor er meer stoelen aan tafel passen? Hoe zit het met presentatiemiddelen? Willen we een whiteboard in de vergaderruimte hebben waar we alles op kunnen schrijven, of gaan we toch liever voor digitale middelen? Kiezen we in dat geval dan liever voor een scherm of voor een beamer? In het geval van digitale presentatiemiddelen, hoe zit het dan met kabelafwerking? Je wilt natuurlijk niet dat je medewerkers overal over kabels heen struikelen en, in het geval val bureaustoelen, dat de kabels vast komen te zitten in de wieltjes. Gelukkig kon ik via Shiraz Office Furniture het perfecte vergadermeubilair voor onze nieuwe vergaderruimte vinden. Shiraz Office Furniture is gespecialiseerd in kantoorinrichting. Naast vergadermeubilair, bieden zij ook nog: 

 • Kantoormeubilair 
 • Kantinemeubilair 
 • Wachtkamermeubilair 
 • Kabelmanagement en elektrificatie 
 • Accessoires 
 • Akoestische oplossingen 
 • Zorgmeubilair 
 • Directiemeubilair 
 • Zaal-en schoolmeubilair 
 • Garderobe-inrichting 
 • Magazijninrichting 
 • Werkplaatsinrichting 

Voor alle meubilair die je op kantoor nodig hebt, ben je dus bij Shiraz Office Furniture aan het goede adres. Zij hebben een ontzettend groot assortiment aan vergadermeubilair en andere soorten meubilair, dat er voor elke toepassing wel iets te vinden is. Zo zijn zij ook in staat om maatwerk meubilair te leveren. Ik had er namelijk voor gekozen om toch voor de digitale oplossing te gaan in onze vergaderruimte. Als een van onze medewerkers dan een presentatie moet geven, kan dat gelijk op het scherm dat al in de ruimte hangt. Omdat er echter ook veel van onze medewerkers via een laptop werken en dus ook de laptop mee de vergaderruimte in nemen, wilde ik ook stopcontacten in de vergadertafel hebben. Ik had een mooie ronde vergadertafel uitgezocht, maar die had geen stopcontacten in de tafel. Ik nam contact op met Shiraz Office Furniture en zij hadden aangegeven dat dit door hen wel gerealiseerd kon worden. Zij zijn daarna zelfs bij ons nieuwe kantoor op locatie langs gekomen om advies te bieden. Zij hebben vervolgens voor ons een tekening gemaakt van de vergaderruimte om zo de perfecte inrichting te bepalen. 

Alle meubilair gemakkelijk en snel geleverd 

Ik heb dus voor onze nieuwe vergaderruimte alle vergadermeubilair aan kunnen schaffen bij Shiraz Office Furniture. Zij hebben daarnaast ook ontzettend veel geholpen met de planning en inrichting na een bezoek op locatie. Het fijne aan Shiraz Office Furniture is niet alleen dat ze een ontzettend groot assortiment hebben, maar ook een showroom in Dordrecht waar ik alle meubels die ik had uitgekozen ook in levenden lijve kon zien en uitproberen. Kijk op https://www.shiraz.nl/vergaderruimte-inrichting/vergadermeubilair/ als jij ook op zoek bent naar vergadermeubilair. Via https://www.shiraz.nl/ kun je gemakkelijk bestellen, waarna het door hen professioneel geleverd en gemonteerd wordt op locatie.