Wilt u certified open source intelligence specialist worden?

Wilt u certified open source intelligence specialist worden?

Voor mijn werk als journalist moet ik heel vaak langdurige onderzoeken doen. Ik schrijf namelijk vooral over fraude en dat vergt doorgaans heel veel onderzoek. U kunt begrijpen dat bedrijven niet ronduit in hun boekhouding schrijven dat zij frauderen met hun geld en dus moet je van goede huize komen om te achterhalen waar de fouten in de administratie zitten en waar de schoen wringt. Ik heb daarom een aantal jaar geleden besloten dat ik een certified open source Intelligence specialist wilde worden. Als je namelijk een certified open source Intelligence specialist bent, weet je heel goed hoe en waar je je informatie moet zoeken. Heel veel mensen hebben namelijk niet in de gaten dat je via het internet heel veel informatie bijeen kunt zoeken. Het gaat hier dan niet over sites zoals Google, maar dan heb ik het over allerlei andere sites waar je een schat aan informatie kunt vinden. Mensen zetten ook op het internet natuurlijk nooit dat zij frauderen, maar uit de sporen die zij op het internet achterlaten, kun je heel veel opmaken. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een certified open source Intelligence specialist kon worden. Op het internet kun je allerlei sites vinden waar je handige informatie kunt vinden, maar er zijn er maar weinig te vinden die je ook echt een traject kunnen bieden waardoor je een certified open source Intelligence specialist kunt worden. Ik ben daarom blij dat ik op een gegeven moment op de site van aware-online.com terecht ben gekomen. Deze site heeft iemand mij aangeraden die zelf ook een certified open source Intelligence specialist was geworden dankzij de leergang van deze site. Zij was hier heel erg enthousiast over en omdat ik ook zag hoe goed zij in haar onderzoeken was, heb ik besloten om een keer te gaan kijken op deze site of ik via deze weg ook een certified open source Intelligence specialist kon worden. Dat bleek zeer goed te kunnen. Ik heb de informatie op deze site namelijk even goed doorgenomen en ik had al snel in de gaten dat ik hier een schot in de roos had gedaan. 

Hier kunt u een certified open source intelligence specialist worden

Ik heb de site van aware-online.com goed doorgenomen en hoe meer ik over de mogelijkheden las, hoe enthousiaster ik werd van alles wat ik hier te zien kreeg. Ik wilde hier graag een traject volgen om een certified open source Intelligence specialist te worden. Ik had namelijk al snel in de gaten dat ik hier heel veel vaardigheden kon leren die ik nog niet beheerste, maar wel heel graag wilde leren. 

Ik heb heel veel geleerd

Ik ben inmiddels een tijdje bezig met het traject om een certified open source Intelligence specialist te worden en ik kan u zeggen dat ik nu al heel veel geleerd heb. Ik kan namelijk:

  • Beter achterhalen waar ik goede informatie vandaan kan halen 
  • Beter met alle informatie op het internet omgaan 
  • Beter uit een poel aan data nuttige informatie abstraheren 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van aware-online.com