Waar vind je een goede schoonmaakdienst?

Waar vind je een goede schoonmaakdienst?

Je hebt een bedrijf en wil graag dat de werkruimte schoon en netjes is. Logisch, maar het kan nog wel eens tegenzitten om een goede schoonmaakdienst te vinden. Op internet lijk je te verzanden in het aantal opties – maar welke is nou de beste? En is er niet een snellere manier om een schoonmaakdienst te regelen?

In 3 stappen een goede schoonmaakdienst regelen

Wanneer je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare schoonmaakdienst, is het aan te raden om de website iemand eens op te zoeken. Iemand.nl is een bedrijf die zich richt op het reinigen van kleine en middelgrote bedrijven, eenmanszaken en kantoren aan huis. Of je nou een horecagelegenheid, winkel, praktijk of kantoor hebt, allemaal zijn ze mogelijk. Mocht je toch niet zeker weten of jouw onderneming onder de specificaties valt, dan kun je dit checken op de website. Deze is helder en overzichtelijk en belooft dat je een schoonmaker kunt boeken in slechts 60 seconden. Het is inderdaad erg simpel – in 3 stappen heb je een schoonmaakdienst geregeld:

  • Geef de postcode van je bedrijfspand op;
  • Kies het tijdstip en de frequentie waarop de schoonmaakdienst langskomt;
  • Via automatische incasso wordt het bedrag afgeschreven.

Eigenlijk kan het zelfs in twee stappen gedaan worden, want je hebt geen omkijken meer naar de automatische incasso. Natuurlijk is het wel fijn om te weten hoeveel er elke maand in totaal wordt afgeschreven – en daar heeft de website een overzichtelijke pagina voor. Op je persoonlijke dashboard staat precies welke facturen al betaald zijn en wat in de toekomst zal worden afgeschreven. Wel zo fijn voor je belastingaangifte! Het bedrag dat wordt gevraagd voor een schoonmaakdienst, is €24,50 per uur exclusief btw. Deze scherpe prijs geldt voor elke schoonmaakdienst in het land en blijft hetzelfde, ongeacht het aantal vierkante meter en de frequentie. Wat je hiervoor terugkrijgt, is een strakke en blinkend schone werkplek.

Wie komt bij jou schoonmaken?

Een werkplek die tiptop in orde is, is fijn voor jezelf, je medewerkers en klanten die eventueel op bezoek komen. Iemand.nl kan dit garanderen, doordat dit bedrijf alleen werkt met betrouwbare, ervaren ZZP-ers die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast worden ze door Iemand.nl gescreend aan de hand van referenties en persoonlijke gesprekken die met hen gehouden worden. De schoonmakers zijn ook verzekerd tegen eventuele schade en bereid tot een kennismakingsgesprek voordat ze aan de slag gaan – zodat jij weet wat je kunt verwachten. In dit gesprek worden vaak de werkzaamheden besproken, welke veelal bestaan uit het reinigen van het sanitair, de ramen aan de binnenkant, de werkplekken, de vloer en het trappenhuis. Aanvullende wensen kun je natuurlijk ook kwijt in dit gesprek. Bevalt de ontmoeting, dan zal de schoonmaker bij jou beginnen. Handig is de chatfunctie waarmee je direct contact kunt houden met hem of haar. Ben je toch ontevreden, dan kun je op de website gelijk een andere schoonmaker boeken. Maar aan de recensies te lezen zal dit niet vaak gebeuren. Bedrijfseigenaren zijn vaak te spreken over het gemak: “Een schoon kantoor zonder gedoe.” Het is snel geregeld en het enige wat jij hoeft te doen is het inslaan van schoonmaakspullen – hoewel, zelfs dat kun je uitbesteden door bij Iemand.nl een schoonmiddelenpakket af te nemen. Easy does it! Terugkomend op de recensies: de grondigheid van de schoonmaakdienst en het hebben van een fijne werkrelatie worden tevens gewaardeerd. Zo gaf één eigenaar aan dat de schoonmaker eigenlijk al onderdeel uitmaakte van het team. Kortom: zoek je een goede schoonmaakdienst, dan is het zeer aan te raden om eens naar deze website te surfen!