Solex in Twente gezocht? Dat kan bij ‘t Twents Kwartiertje!

Solex in Twente gezocht? Dat kan bij ‘t Twents Kwartiertje!

Solex in Twente gezocht? Dat kan bij 't Twents Kwartiertje!Wilt u graag een solex toer boeken in Twente? Dan bent u bij ‘t Twents Kwartiertje aan het juiste adres. Speciaal voor een gezellig uitje, familiedag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitjes en buurfeestjes, hebben wij leuke activiteiten beschikbaar. Een van onze meest gewilde mogelijkheden is een Solex toer door Twente. Wellicht heeft u ze wel eens zien rijden? Mensen in van die lange jassen, ronde helmen en oude brommers. Het zijn de eerste brommers van Nederland en worden Solexen genoemd. Zeer geschikt voor een fantastisch feestje. Gezellig samen op weg door het schitterende landschap en de gezellige straten van Twente. Bekijk al onze mogelijkheden online, want wij van ‘t Twents Kwartiertje heten u graag van harte welkom.

Solex Twente

Een Solex is een oude brommer dat zeer eenvoudig te besturen is, vrijwel iedereen kan het. Heeft u een brommerrijbewijs? Dan mag u op een gewone Solex rijden en voor iedereen met nog geen rijbewijs, is een Solex met trapondersteuning de ideale uitkomst voor een leuke toer door Twente. Gezellig samen met een groep vrienden, familie of collega’s met mooi weer de buurt van Twente verkennen op een prachtige klassieke Solex. Fantastisch toch? Het wordt beschouwd als één van de leukste uitjes in Twente. Het is eens iets totaal anders dan de wel bekende barbecues of springkussen feesten. Het maakt niet uit met hoeveel mensen jullie zijn. Wij verhuren onze Solexen in grote aantallen, zodat jullie echt samen eropuit kunnen op het mooie platteland. In totaal hebben wij er 150 staan. Liever een middagje met uw gezin erop uit? Dat is zeker mogelijk. We verhuren ze in elk aantal. Wilt u ook eens meemaken hoe heerlijk het is om een Solex toer door Twente te maken? De afgelopen jaren gingen velen u al voor. Denk aan verklede vrijgezellenfeest toeren of als afsluiting voor de zomervakantie met al uw collega’s. Bekijk nu onze mogelijkheden en boek jullie datum voor deze bezet is!

Solex toer Twente met vele mogelijkheden

Jullie bepalen helemaal zelf waar de rit naartoe gaat. Jullie mogen alle kanten op, zolang u op het fietspad blijft. Dat is de enige regel die wij u meegeven. Het is bij uitstek de meest fantastische wijze om de omgeving beter te leren kennen. Twente is prachtig groen met veel gezellige dorpen en stadjes. Plan bijvoorbeeld een heerlijke lunch of diner tussendoor. Of geniet tussendoor van een heerlijke tussenstop bij een terrasje met wat lekkers en een gezellige groep mensen. Als groot pluspunt hoeft u geen helm te dragen op de Solex. Ze gaan maximaal 25 Helemaal overtuigd? Dan wordt het nog beter, ‘t Twents Kwartiertje is namelijk erg voordelig in Solex verhuur!

Waarom kiezen voor een Solex toer bij ‘t Twents Kwartiertje?:

  • Geen rijbewijs nodig
  • Heerlijk de omgeving verkennen
  • Helm is niet verplicht
  • Voor kleine en grote groepen tot maximaal 150 personen
  • Voordelige verhuurkosten
  • Diverse andere activiteiten te combineren
  • Unieke feestlocatie aanwezig
  • Ideaal voor elk feestje of uitje

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van ‘t Twents Kwartiertje? Dan bent u van harte welkom op onze unieke feestlocatie. Daarnaast vindt u meer informatie over de mogelijkheden op onze website: twentskwartiertje.nl. Liever gelijk de mogelijkheden bespreken voor jullie Solex toer? Neem dan even telefonisch contact op. Ons team staat graag voor u klaar met de leukste activiteiten!