Snel en gemakkelijk vacatures vinden in Den Haag

Snel en gemakkelijk vacatures vinden in Den Haag

Twee maanden geleden kwam ik zonder werk te zitten. Het bedrijf waar ik werkte ging failliet en alle medewerkers werden ontslagen. Ik wist al een lange tijd dat het niet goed ging met het bedrijf en daarom was de sfeer ook niet meer prettig. Het werk moest gedaan worden met een weinig mensen en er was veel stress voelbaar. Ik had de hoop dat het beter zou gaan, waardoor mijn ontslag een beetje als een verrassing kwam. Ik besloot om zo snel mogelijk op zoek te gaan naar een nieuwe baan en vond veel vacatures in Den Haag op de website van timing. Ik heb ruim vier jaar bij mijn vorige baan gewerkt en vond het altijd leuk om te doen. Er werkten veel leuke collega’s en kon met de meeste goed opschieten. De laatste jaren ging het steeds slechter met het bedrijf, we raakten een aantal grote klanten kwijt en dat kwamen wij niet meer te boven. Met veel moeite werden er nieuwe klanten gezocht. Het lukte om nieuwe klanten te vinden, maar deze klanten waren veel kleiner en wij konden minder geld verdienen aan de opdrachten. Wij hadden al snel door dat het minder ging met het bedrijf. Wij moesten op veel onderdelen bezuinigen en de contracten van veel mensen werden niet verlengd. Ik was een aantal maanden geleden bang dat ik naar vacatures in Den Haag moest zoeken, maar daarna leek het beter te gaan met het bedrijf. Met een kleiner team werd er hard gewerkt om al het werk te doen en dit lukte ons. Het bleek slechts uitstel van executie te zijn, want twee maanden geleden ging het bedrijf alsnog failliet. Hierdoor moest ik alsnog naar vacatures in Den Haag zoeken. Op dit moment verwachtte ik het niet, maar het kwam natuurlijk niet volledig als een verrassing. 

Gemakkelijk naar vacatures in Den Haag zoeken via timing.nl

Ik zocht eerst op een aantal grote vacaturesites naar vacatures in Den Haag. Ik vond hier veel vacatures, maar helaas zat er weinig tussen dat mij aansprak. Ik wilde graag weer een vergelijkbare baan en die vond ik niet op deze websites. Ik vond ook de website van timing.nl en vond hier veel verschillende vacatures in Den Haag. Via het menu kon ik alleen naar banen in Den Haag zoeken en zelfs het zoekgebied vergroten. Ik vond hier een aantal vacatures in Den Haag die mij aanspraken en besloot om op deze vacatures te reageren.

Binnenkort starten met mijn nieuwe baan

Bij een van de vacatures in Den Haag kreeg ik twee dagen later een reactie. Zij vonden mijn profiel en cv erg interessant en wilden mij graag uitnodigen voor een gesprek. Het eerste gesprek ging erg goed en zij wilden mij graag uitnodigen voor een laatste gesprek. Tijdens dit gesprek bleek dat wij goed bij elkaar passen en er werd mij een baan aangeboden. Volgende week kan ik beginnen en ik heb er al veel zin in. Voor vacatures in Den Haag raad ik timing.nl aan.

  • Er staan veel vacatures op deze website
  • Je kan gemakkelijk zoeken op stad, of regio
  • Ik vond verschillende interessante functies
  • Volgende week begin ik bij mijn nieuwe baan