Opzoek naar een feestlocatie in Twente? Bij De Bebsel wordt uw feest fantastisch!

Opzoek naar een feestlocatie in Twente? Bij De Bebsel wordt uw feest fantastisch!

Bent u opzoek naar een mooie feestlocatie in Twente? Wij van De Bebsel heten u van harte welkom bij onze prachtige feestlocatie in Twente! De sfeer van de ruimte is bepalend voor de feestvreugde. Wij hebben dan ook fantastisch verzorgde feestlocaties voor al jullie feesten. Met al meer dan twintig jaar ervaring in feestvieren, zorgen wij ervoor dat uw feest er een wordt om nooit te vergeten. Heerlijk ontspannen en genieten van uw feest, dat is ons doel. Ons enthousiaste team zit boordevol creativiteit en leuke ideeën. Daarmee wordt elk feest weer tot een nieuw hoogtepunt! Bekijk alle informatie op onze website of neem gerust contact op voor de mogelijkheden: debebsel.nl. U bent uiteraard ten alle tijden welkom om eens langs te komen om de feestlocatie vooraf in het echt te bekijken. 

Feestlocatie De Bebsel in Twente

Stop met zoeken naar de ideale feestlocatie voor u in Twente. Wij van De Bebsel hebben namelijk de feestlocatie voor elk type feest! Of het nu gaat om een dansfeest, galafeest of als feestlocatie voor uw bruiloft. Wij zorgen voor een prachtige aankleding, de catering en het entertainment geheel in uw stijl. In Twente zijn we namelijk dol op feestvieren! Een veel bekende slogan is dan ook ‘Als je komt, zul je het goed hebben!’. Hiervan bent u verzekerd bij ons. Wij worden al jarenlang gevraagd om feesten te organiseren. Samen met u het feest organiseren waar nog lang over na wordt gepraat, dat is waar wij voor gaan! Of u nou een kleine gezelschap uitgenodigd voor een heerlijk luxe diner of uw hele familie- en vriendenkring voor een heerlijk buffet met aansluitend knalfeest. Wij plannen geheel op maat en naar uw wensen een fantastisch feest bij onze gezellige feestlocatie in Twente. Al jarenlang is feestlocatie De Bebsel een begrip in Twente. Bent u nog opzoek naar een gezellige feestlocatie of zaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zalenverhuur is mogelijk voor enkel de zaal tot compleet aangekleed met een mooie styling, heerlijk eten en entertainment. Met onze grote diversiteit aan zalen, is er voor iedere gelegenheid wel een passende ruimte. 

Trouwlocatie Twente 

Jullie hebben trouwplannen? Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Het vinden van dé ideale trouwlocatie is niet altijd makkelijk. Het dient namelijk aan een hele lijst van eisen en wensen te voldoen. Bent u of zijn jullie nog opzoek naar een mooie romantische trouwlocatie in Twente? Dan helpen wij van De Bebsel u graag verder! Wij hebben diverse prachtige droombruiloften verzorgt. Met onze twintig jaar aan ervaring en expertise, bent u verzekerd van een feest om nooit te vergeten. Als onderdeel van het Hof van Twente, is De Bebsel een perfecte trouwlocatie. Voorzien van veel mogelijkheden en uitstekend bereikbaar voor al uw gasten!
Hof van Twente staat bekend om haar fantastische groene natuur waar schitterende foto’s gemaakt kunnen worden en u gezamenlijk met uw gasten kunt genieten. Dus bent u nog opzoek naar een feestlocatie in Twente? Neem dan contact op met De Bebsel!  

Feestlocatie De Bebsel in Twente:

  • Meer dan twintig jaar ervaring met feesten organiseren
  • Voor feestzalen, styling, entertainment en catering op maat
  • Grote diversiteit aan ruimtes
  • Creatief en betrokken personeel
  • Persoonlijk advies
  • Gelegen in het prachtige groene Hof van Twente
  • Fantastische trouwlocatie

Binnenkort ook feest vieren in Twente en zoekt u nog een mooie feestlocatie? Neem dan snel contact op met De Bebsel te Goor, gelegen in het prachtige Hof van Twente. Bekijk onze website voor meer informatie en een sfeerimpressie en neem gerust contact op om de mogelijkheden voor u door te spreken: debebsel.nl/feestlocatie-twente/! Ons enthousiaste team staat voor u klaar!