Maak kennis met Barf hondenvoer

Maak kennis met Barf hondenvoer

Ben je ook zo gek op je hond? En vind je het ook zo lastig om te bepalen wat de beste voeding is? Dan heb ik een goede tip voor je, namelijk Barf. Ik ben jarenlang op onderzoek uit geweest om te ontdekken wat het beste voer zou zijn voor mijn hond. Ik wilde dat hij zo goed mogelijk zou functioneren en voeding heeft daar veel invloed op. Ik merk al snel aan mijn hond of hij iets lekker vindt of niet. Of zijn stoelgang goed verloopt, of hij lekker in zijn vel zit. Ik wil graag zien dat hij veel energie heeft, een glanzende vacht en een gezond gebit. Dan heb ik het gevoel dat ik hem zo goed mogelijk verzorg en dat hij zich goed voelt. Daar heb ik veel voor over, dus ik heb veel verschillende soorten voer gegeven de afgelopen jaren. En ik merk toch een heel duidelijk verschil, er is een merk dat echt top is. Waar hij echt het beste door functioneert, en dat is Barf. Als je nog niet bekend bent met Barf, is het zeker een goede tip om de site animalfoodexpress.nl te bekijken. Hier vind je meer informatie over wat het precies inhoudt.

Zo bijzonder is het Barf menu

Barf is niet zomaar hondenvoer, het is best speciaal aangezien je zelf als baasje het menu kunt samenstellen. Het staat voor Bones And Raw Food of Biologically Appropriate Raw Food. Het enige wat je hoeft te doen is naar de site gaan om meer te lezen over deze bijzondere hondenvoeding. Er zijn heel veel manieren om het menu samen te stellen. Ik heb heel goed gekeken naar hoe hij functioneerde en daar paste ik dan het menu op aan. Ik vond het niet alleen goed voor de hond, maar ook leuk en interessant om te doen. Je kunt kiezen uit diverse soorten voer:

  • Orgaanvlees
  • Spiervlees
  • Vuile pens
  • Bevleesd bot

En dit kun je dan weer aanvullen met supplementen van groente en fruit. Een groot voordeel vind ik dat je precies weet wat je je hond geeft, dat is met bijvoorbeeld blikvoer uit de supermarkt wel anders. Bovendien vind ik het een groot voordeel dat ze hier niet met kunstmatige geur- en smaakstoffen werken. Het wordt bevroren geleverd, dat vind ik zelf ook heel prettig aangezien je zo veel in huis kunt halen, het lekker vers blijft. Dus er zijn zeker veel voordelen verbonden aan dit voer.

Ga voor een fitte en blije hond

Maar het allerbelangrijkste voordeel is dat ik zag hoe mijn hond op het voer reageerde. Hij ziet er echt goed uit en is heel lief en energiek. Dat is voor mij de beste indicator, hierdoor weet ik dat ik goed zit met Barf hondenvoer. Je hoeft alleen maar naar bovengenoemde site te gaan en daar kun je Barf hondenvoer bestellen. Het maakt helemaal niet uit als je geen ervaring hebt met het zelf samenstellen van een menu, er zijn namelijk op de site voorbeeldmenu’s die je kunt gebruiken. En met een beetje experimenteren kom je heel ver. Bovendien vind je op de site genoeg informatie waar je mee uit de voeten kunt. Zo heb je snel ontdekt welk Barf menu het beste is voor jouw hond of kat. Het is zeker de moeite waard aangezien het welzijn van je huisdier heel belangrijk is. Als je hond of kat lekker in zijn vel zit, werkt dat door naar je gezin. En alle kleine beetjes helpen, dus onderschat vooral de waarde van goed voer niet. Barf draagt zeker een steentje bij aan het welzijn en de gezondheid van je hond.