Lash lifting te Amsterdam  

Lash lifting te Amsterdam  

Heb jij altijd al mooie lange wimpers willen hebben? Waarschijnlijk heeft u al van alles geprobeerd: vaseline op je wimpers voor het slapen, babypoeder op je wimpers voordat je mascara opdoet en wonderolie op blijven doen tot je verandering ziet. Ondanks alles dat je hebt geprobeerd willen je wimpers maar niet groeien. Wil je nu ook eens lange, volle wimpers zonder al dat gedoe met mascara in de ochtend? Wil je eindelijk eens een keer wat langer slapen? Lashes, Brows & Nails heeft daar de perfecte oplossing voor: lash lifting in Amsterdam. De behandeling kan aangebracht worden bij iedereen, er zijn geen specifieke eisen. Er wordt geen gebruik gemaakt van nepwimpers en werd ook geen lijm met schadelijke stoffen op je wimpers aangebracht. De voordelen van lash lifting zijn onder andere:

  • Je eigen wimpers worden zo natuurlijk mogelijk gekruld, waardoor ze veel langer lijken;
  • Je hoeft geen mascara meer op te doen;
  • Je hoeft geen wimperkruller meer te gebruiken.

De specialisten van de lash lifting in Amsterdam zijn ervaren, erg kundig in hun vak en zorgen voor de mooiste resultaten. De behandeling is bedoeld voor een tijdsduur van 6 tot 10 weken, variërend per persoon. Ook is kun je na de behandeling gewoon onder de douche staan of in het zwembad duiken. Dat is helemaal geen probleem. Lashes, Brows & Nails geeft u dus de perfecte wimpers voor maar liefst 6 tot 10 weken, met behulp van “lash lifting”. Lash lifting in Amsterdam, dat waar Lashes, Brows & Nails gespecialiseerd in is. Bent u benieuwd naar de resultaten van de lash lifting? Kijk dan op onze site, daar kunt u resultaten van eerdere klanten bekijken.  

Andere behandelingen  

Lashes, Brows & Nails doet niet alleen de behandeling lash lifting, maar ook andere behandelingen. De andere behandelingen zijn microblading en nagelstyling. Microblading is een manier om je wenkbrauwen voller te maken en een mooie vorm in te brengen. Het is eigenlijk een vorm van make-up aanbrengen, alleen blijft het een jaar lang zitten in plaats van dat je het in de avond er af haalt. Bij microblading wordt bij de eerste behandeling gedetermineerd welke vorm je wenkbrauwen krijgen en zoal. Het wordt op je gezicht getekend zodat je zelf kan bevestigen of je er blij mee bent of niet. Wanneer je dat hebt gedaan, wordt er een effect gecreëerd waarbij het lijkt alsof de haartjes die aangebracht worden, van jezelf zijn. Dit wordt gedaan met hele kleine mesjes. In vaktaal noemen ze deze mesjes: blades. Na de behandeling kan het er nog wat grof uit zien, het heeft een paar dagen nodig tot je de mooie resultaten kunt zien waar je nog lang van kunt genieten. Wel wordt je aangeraden om na de behandeling je wenkbrauwen goed te verzorgen, om wondjes te voorkomen of te reduceren. Na een tijdje moet je terugkomen voor een soort update om de resultaten te bespreken en om nog een keer te vragen of je tevreden bent met de vorm. Naast microblading, kun je nog een behandeling doen voor je nagels. Er zijn verschillende behandelingen waar je uit kunt kiezen, zoals gellak; nagellak; een manicure; een cosmetische/spa pedicure. De behandelingen zijn dus niet alleen voor je handen bedoeld maar ook voor je voeten. U kunt kiezen waar u zelf de voorkeur voor heeft. De resultaten van microblading en nagelstyling staan, net als die van lash lifting, op onze site.  

Contact  

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Kijk vooral op de site https://lashesandbrows.nl/microblading/, bel naar +31623367864 of stuur een mail naar debbie@yynai.nl.