Jij beschermt je telefoon toch ook met tempered glass?

Jij beschermt je telefoon toch ook met tempered glass?

Laat me raden, je hebt net als ik en miljarden anderen ook een smartphone? Top! Dat begrijp ik uiteraard. Op een smartphone vind je namelijk alles wat je nodig hebt. Je bankzaken, je contacten, de route met het openbaar vervoer, je lesrooster, de webwinkels en nog veel meer. Kortom: we kunnen eigenlijk niet meer zonder onze smartphone. Smartphones zijn niet goedkoop. Daarom is het belangrijk dat je deze goed beschermt tegen vallen, stoten en krassen. De laatste kan eenvoudig geregeld worden met een tempered glass. Dit is simpelweg een screenprotector, oftewel een beschermmiddel voor je telefoonscherm. Want wees eens eerlijk: jij draagt je telefoon toch ook geregeld in je broekzak? En wat vinden we daar nog meer? Juist, je sleutels die erg gemakkelijk krassen kunnen maken op het scherm van je telefoon. Daarom is een tempered glass dus zo’n goed idee. Er zijn veel verschillende redenen om een tempered glass aan te schaffen. In dit artikel ga ik daar dieper op in. Ook leg ik uit waar ik de mijne heb besteld, waarom juist daar en hoe dit precies werkt. Veel leesplezier!

Tempered glass van 123megastore

Zoals de titel al verklapt, kocht ik mijn tempered glass bij 123megastore. Deze online webwinkel heeft werkelijk alles in huis op het gebied van elektronische apparatuur. Super handig voor degene die bijvoorbeeld over een IPad, smartphone, televisie en e-reader beschikt. Je vindt al je benodigde spulletjes namelijk op één plek: de website van 123megastore. Deze vind je via de volgende link: 123megastore.nl. Zelf bestel ik altijd hoesjes en dergelijke op deze website. De site is erg duidelijk en dat bevalt mij zeker. Rechts bovenin de zoekbalk kun je een product intypen, bijvoorbeeld tempered glass. Je ziet vervolgens een hele lijst met verschillende soorten en maten van het gewenste product. Eenvoudiger kan niet! Zo werkte het dus ook toen ik op zoek was naar een tempered glass. Deze had ik nodig voor mijn smartphone, omdat ik deze altijd op de kop leg. Dat doe ik bewust. Op mijn werk tijdens bijvoorbeeld vergaderingen vind ik het vervelend als mijn telefoon constant licht geeft doordat ik een berichtje of belletje krijg. Daarnaast vind ik het ook nog eens erg onprofessioneel. Er zijn veel mensen die zeggen: waarom koop je dan geen hoesje die ook het scherm beschermt? Dit vind ik nou eenmaal niet mooi. Zodoende ben ik gaan zoeken op de website van 123megastore. Ik beschik over een Huawei P Smart. Gelukkig verkopen ze bij 123megastore ook daadwerkelijk hoesjes en tempered glass voor dit merk. Ook wordt het verkocht voor de volgende merken:

  • IPhone
  • Samsung
  • Sony
  • OnePlus

Bestellen

Ook het bestellen bij 123megastore is gelukkig heel eenvoudig. Alle producten die je wenst kun je selecteren. Vervolgens geef je ook het gewenste aantal aan. In mijn geval was dat slechts één tempered glass. Dit product wordt opgeslagen in je winkelmandje. Je hoeft hier verder niets voor te doen. Daarnaast was ik ook op zoek naar een oplader. Deze heb ik ook geselecteerd. Uiteindelijk ging ik weer naar het winkelmandje om de tempered glass en de oplader af te rekenen.