Houdt gewerkte uren bij met onze handige tijdregistratie software

Houdt gewerkte uren bij met onze handige tijdregistratie software

In deze moderne tijden werkt u natuurlijk niet meer met ponskaarten. U werkt met duidelijke inzichtelijke roosters voor ieder personeelslid zodat men weet waar ze aan toe zijn. Er zijn diverse economische sectoren waar tijdregistratie belangrijk bij is. Denk aan werken in de zorg, in de horeca en in de fabriek. Voor mensen die op kantoor werken en dus vaste uren hebben is tijdregistratie niet al te belangrijk, maar voor alle doelgroepen waar men te maken krijgt met onregelmatige roosters is tijdregistratie absoluut een aanwinst. En daarmee doelen we op de digitale tijdregistratie opties die wij van Personeelssysteem aanbieden. Kijkt u maar eens op onze website want op personeelssysteem.nl zult u zien dat we qua tijdregistratie van alle markten thuis zijn. Zo bieden we een handige app aan waarmee men zich kan in- en uitklokken en ook een online tijdklok die gebruikt kan worden om dit bij te houden. Tevens kunt u inklokken met uw desktopcomputer zodat direct zichtbaar is voor uw werkgever of u aanwezig bent, waar u zich bevindt en natuurlijk of u zich aan de gemaakte afspraken houdt. Het is namelijk heel simpel: tijd is geld. Als werknemers er met de pet naar gooien dan wilt u dat als eerste weten zodat u tijdig kunt ingrijpen. Maar u wilt ook de harde werkers kunnen belonen, zeker als ze altijd op tijd zijn of zelfs overuren maken. Maar dat is ook weer een keerzijde want al die gemaakte overuren moet u natuurlijk ook uitbetalen. Dus om dit zichtbaar te maken is een digitale manier van tijdregistratie dat u in een oogopslag in een uitgewerkte spreadsheet kunt bekijken goud waard. Probeert u daarom onze software geheel kosteloos uit.

Met onze tijdregistratie zijn alle uren in een oogopslag zichtbaar

Wist u dat u onze software voor tijdregistratie maar liefst 30 dagen gratis kunt testen? Maak een gratis account aan, downloadt de software en probeer het eens uit. En als het u niet lukt dan staat onze klantenservice vanzelfsprekend voor u klaar. Naast tijdregistratie kunt u bij ons ook kiezen voor een personeelssysteem waarmee u naast tijd ook diverse andere gegevens mee kunt invullen en checken. U betaalt na de eerste maand slechts 3 euro per maand per gebruiker. Dat is een lage prijs, al was het enkel omdat natuurlijk niet iedere werknemer gebruiker hoeft te zijn. U kunt bijvoorbeeld een bepaalde desktop instellen voor het in- en uitklokken voor al uw personeel en op uw eigen laptop een account aanmaken om het te monitoren. En dat betekent dat er voor een medium bedrijf slechts twee accounts nodig zijn voor de tijdregistratie. Tel uit uw winst en profiteer van de eerste vrije proefmaand.

  • Houdt alle gegevens in de gaten zoals de personeelsplanning,
  • De tijdregistratie,
  • Gewerkte overuren,
  • En de gehele personeelsadministratie zodat u ook een beter inzicht in hun salaris en verlofuren krijgt.

De app die u trouwens gratis kunt downloaden is geschikt voor zowel Android als iOS.

Geen gedoe meer met spreadsheets dankzij onze software

Klinkt dit naar meer en wilt u hier graag iets meer over weten? Kijkt u graag de kat uit de boom of weet u niet zoveel van computers? Dat is geen enkel probleem want we komen het graag bij u uitleggen. Bel of mail of vraag een gratis eerste maand aan. Ook kunt u het laatste nieuws over deze techniek op de voet volgen en wel door ons te volgen via de sociale media zoals Facebook, Linked in, Google+ en Twitter. Hulp op afstand is ten slotte ook mogelijk voor zowel Windows als OSX.