ESTA aanvragen kind

ESTA aanvragen kind

Ik ben afgelopen zomer met mijn dochter naar de Verenigde Staten geweest. Ik heb daar familie wonen en ik wilde haar graag kennis laten maken met hen. Ik had daarvoor wel de juiste reisdocumenten nodig. Een van de dingen die ik moest regelen was het aanvragen van toestemming om de VS binnen te komen via de ESTA. Dit is een elektronisch systeem dat door de Amerikaanse overheid is ingesteld om inreizende personen te checken op een strafblad. Nu is het ondenkbaar dat mijn dochter een strafblad heeft, maar toch moet je ook zo’n reisdocument regelen voor je kind. Het is heel wat om naar de VS te reizen. ESTA aanvragen, kind en jezelf erop voorbereiden dat je zo’n lange reis gaat maken, en je bagage in orde maken. In eerste instantie wilde ik zelf die toestemming regelen maar besloot met alle voorbereidingen die ik nog moest treffen dat het toch handiger was dat door een ander te laten doen. Ik heb toen een collega die vaker naar de VS reist gevraagd hoe zij dat deed. Zij vertelde me dat een ESTA aanvragen, kind of heel gezin inbegrepen, ook kon via esta-aanvragen.com. Dat scheelde me veel werk. Ik hoefde alleen maar alle gegevens van mijn dochter en mijzelf in te vullen voor de ESTA aanvragen. Kind blij, moeder blij, toen konden we prettig op reis. 

ESTA aanvragen voor kind of heel gezin

Je kunt dus een ESTA aanvragen voor kind, maar dat kan ook voor een heel gezin. Alle aanvragen moeten eigenlijk apart, per persoon worden ingediend. Als je dit doet via esta-aanvragen.com kan dit ook in één keer. Je moet dan alsnog alle gegevens van de gezinsleden die meereizen invullen, maar je kunt wel in één keer betalen. Dat scheelt dan toch nog tijd. En je kunt echt alle tijd gebruiken als je op je lijstje hebt staan dat je voor je reis nog van alles moet regelen. Mijn collega moet altijd meerdere ESTA aanvragen (kind, man, zichzelf) doen. Die regelt het dus altijd op deze manier. Wij zijn in elk geval de komende twee jaar onder de pannen als het gaat om de reisdocumenten die je nodig hebt om de VS in te komen. Als je eenmaal je aanvragen hebt gedaan ben je namelijk voor twee jaar klaar. Toen ik dat hoorde heb ik meteen nagedacht over een volgende reis voor dit jaar. Misschien gaan we dan nog een keer, ik hoef immers die kosten nu niet meer te maken voor de ESTA aanvragen. Kind en moeders kunnen dan vrolijk nog een keer langs familie. 

Ook op reis naar Amerika?

Wij zijn natuurlijk op reis gegaan omdat we familie hebben wonen in Chicago, maar er zijn talloze prachtige bestemmingen in Amerika. Je kunt bijvoorbeeld de volgende grote steden bezoeken als je in het bezit bent van de benodigde reisdocumenten:

  • New York
  • Los Angeles
  • Miami
  • Washington D.C.
  • Mississippi
  • San Francisco 

Een ESTA aanvragen voor kind of heel gezin stelt je zo in staat heel wat van de wereld te zien. Ik ben blij dat ik mijn dochter de kans heb gegeven deze ervaring op te doen. En een ESTA aanvragen hoeft dus niet moeilijk te zijn. Je bent slechts enkele tientjes kwijt, en als je het niet zelf wilt regelen kun je bijvoorbeeld eens online zoeken op ‘ESTA aanvragen kind’, dan vind je direct al een paar bedrijfjes die dit snel in orde kunnen maken zodat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Dan is het een kwestie van je tickets boeken, tassen inpakken en gaan! Ik kan het iedereen aanraden het zo aan te pakken.

Lees meer…