Een schaftwagen kopen voor op de bouwplaats

Een schaftwagen kopen voor op de bouwplaats

Een schaftwagen kopen voor de medewerkers die werken op een bouwplaats is een aanschaf die door de medewerkers zeer gewaardeerd zal worden. Veel medewerkers zullen dankbaar zijn voor het onderdak dat er wordt geboden en dat ze gezamenlijk als collega’s in de schaftwagen kunnen lunchen. Een schaftwagen kopen doet u echter niet zomaar. Hieraan gaat een proces vooraf om te bepalen wat voor schaftwagen er nodig is. Hiervoor kunt u uzelf een aantal vragen stellen, namelijk:

  • Voor hoeveel personen
  • Welke faciliteiten moeten erin zitten
  • Is een toilet nodig
  • Is berging nodig
  • Wordt het een nieuwe of een tweedehands wagen

Wilt u een schaftwagen kopen dan is het dus erg belangrijk om al dit soort details van te voren al te bedenken.

Een schaftwagen kopen die aansluit op uw wensen en eisen

Gaat u een schaftwagen kopen, neemt u dan ook eens met uw medewerkers door wat zij belangrijk vinden. Het aantal personen bepaalt vaak al hoe groot de schaftwagen is die u zou willen kopen. Echter is het ook belangrijk om te bepalen of al deze personen tegelijkertijd gebruik zullen maken van de schaftwagen. Als er in ploegen wordt gewerkt, wordt er waarschijnlijk ook in ploegen gegeten. Dit kan bepalen dat een kleinere schaftwagen ook volstaat. Een schaftwagen kopen doet u onder meer op lengte. Schaftwagens zijn er al vanaf 3,5 meter en zijn leverbaar tot maar liefst 6 meter. Hoe langer de schaftwagen die u wilt kopen, hoe groter de tafel in de schaftwaren kan zijn en hoe meer mensen er om de tafel plaats kunnen nemen om te eten. Een schaftwagen kopen op lengte is daarbij echter niet allesbepalend. Kiest u er bijvoorbeeld voor om een schaftwagen te kopen met een ingebouwd toilet, met een bergruimte of wellicht met een keukentje of andere sanitaire voorzieningen, dan neemt dit natuurlijk ruimte in beslag die niet meegerekend kan worden in de beschikbare ruimte voor een tafel en stoelen.

Een schaftwagen koopt u bij Harmsen Materieel

Wanneer u de belangrijkste selectiepunten heeft bepaald waarop u uw keuze maakt voor het kopen van een schaftwagen, dan doet u er verstandig aan om www.harmsenmaterieel.nl te raadplegen. Dit is de website van Harmsen Materieel, een bekende leverancier van schaftwagens. Niet alleen vindt u hier zeer geschikte nieuwe schaftwagens. U zult hier ook zeer goede en kwalitatief hoogstaande tweedehands schaftwagens ontdekken. Dit zijn vaak schaftwagens die door grote organisaties, al dan niet op leasebasis, worden aangeschaft voor een bouwplaats en na de oplevering van een groot project afgeschreven zijn, waardoor ze weer als tweedehands op de markt terecht komen. Grote bedrijven hebben hiervoor de budgetten die kleinere bouwbedrijven vaak niet hebben. Hier kunnen de kleinere bouwbedrijven vaak hun voordeel mee doen, omdat schaftwagens van zeer goede kwaliteit tegen veel voordeligere prijzen beschikbaar worden. De schaftwagens zien er uitstekend uit, zijn goed onderhouden en voor de verkoop helemaal nagekeken en waar nodig opgeknapt of verbeterd. Natuurlijk is h et ook mogelijk om via Harmsen Materieel zeer geschikte nieuwe schaftwagens te kopen, maar overweegt u de voordelen van de tweedehands schaftwagens zeker voor u hierin uw definitieve beslissing maakt. Een schaftwagen kopen doet u op de toekomst en daarbij kunt u met een geringe investering al heel veel voor uw medewerkers betekenen. Sterker nog, indien u op meerdere locaties werkzaam bent, is het hierdoor ook mogelijk om op al deze locaties een schaftwagen aan te bieden. Harmsen Materieel is al geruime tijd de plek om een schaftwagen te kopen voor elke bouwplaats. Vraag naar de mogelijkheden en laat u goed inlichten. U zult zien dat u uiteindelijk samen met Harmsen Materieel de beste keuze kunt maken voor uw bouwonderneming.