Bent u op zoek naar een osteopaat in Haarlem?

Bent u op zoek naar een osteopaat in Haarlem?

Op zoek naar een osteopaat in Haarlem? Zoek niet verder! Bij Movere Osteopathie helpen wij je graag. Al sinds 2002 zijn wij de osteopaat van Haarlem en omgeving. Oprichter Axel Staps is van oorsprong fysiotherapie waardoor hij alles weet van het menselijk lichaam. Nieuwsgierig naar verdieping in het menselijk lichaam is hij een opleiding osteopathie gaan volgen. Na afronding van zijn opleiding is hij zich gaan vestigen als osteopaat in Haarlem. Op zijn website https://www.osteopathie-movere.com/ staat volop informatie over zijn werkgebied. Niet voor iedereen is het even helder wat een osteopaat nou eigenlijk doet. Osteopathie kent zijn oorsprong door de Amerikaanse arts Andrew Still die een eeuw geleden. Hij vond dat alle lichaamsweefsels horen te bewegen en ontdekte een manier waarmee hij verlies van beweeglijkheid kan opsporen om klachten als chronische nekpijn bijvoorbeeld te behandelen. Een osteopaat zal onderzoek doen naar de beweeglijkheid in je lichaam en voelt daarbij bijvoorbeeld of je gewrichten of spieren vastzitten. Echter let een osteopaat ook op sommige mentale klachten bij zowel volwassenen als baby’s. Een diagnose wordt opgesteld en een behandelplan opgesteld. In de behandeling wordt er dan door middel van kleine bewegingen getracht om de beweeglijkheid in bijvoorbeeld de gewrichten weer te herstellen. Bij de osteopaat in Haarlem kunt u vooral terecht als u bij een reguliere arts erachter komt dat uw klachten toch wat lastig te plaatsen zijn. Alex Staps, de osteopaat in Haarlem, kan u helpen met een consult om te bepalen of wellicht osteopathie voor u een goede behandelmethode is.

Axel Staps, osteopaat in Haarlem, helpt u graag van uw klachten af

Bij de osteopaat in Haarlem kun je terecht met diverse klachten zoals hardnekkige blessures, whiplash, migraine klachten of rugpijn.

  • Osteopathie voor volwassenen, kinderen en baby’s
  • Veilige en betrouwbare omgeving
  • Gericht op het verbeteren van uw klachten
  • Jarenlange ervaring
  • Fysiotherapie achtergrond en een gedegen osteopathie opleiding gevolgd

Met onze jarenlange ervaring weten we hoe vervelend het kan zijn als u in de reguliere artsenwereld maar moeilijk een oplossing krijgt voor uw problemen. Vaak kan een osteopaat u helpen om blijvende klachten als hardnekkige blessures te verminderen. Wij richten ons erop dat we de lenigheid van u weer vergroten maar ook door het vrijmaken van energie in je organen. We proberen dus het hele plaatje, zowel mentaal als fysiek mee te pakken bij een behandeling.

Voor diverse klachten 

De osteopaat in Haarlem kan u ook helpen als het gaat om klachten bij uw baby of kind. Denk bijvoorbeeld aan huilbaby’s. Het kan zijn dat een baby veel huilt door nekpijn. De osteopaat kan hier al snel verlichting in aanbrengen. Met zachte hand wordt de spanning verwijderd uit het weefsel van de schedel. Kinderen kunnen klachten ervaren als zindelijkheidsproblemen, hyperactiviteit of driftbuien. Lastig voor het kind en voor u, want hoe gaat u hier nou mee om? Ook hiervoor biedt de osteopaat in Haarlem een oplossing. Weerstand in het bindweefsel van de schedel kunnen vaak tot dit soort problemen leiden. Ook hier werkt de osteopaat met zachte hand aan bepaalde punten om deze weer zachter te maken, waardoor klachten afnemen. Bij volwassenen zijn onder andere migraine een veel gehoord probleem bij osteopaten. Wij kunnen ook hierbij helpen doordat we lokale doorbloedingsproblemen aanpakken maar ook door de beweeglijkheid te herstellen van de organen die een relatie hebben met de migraine. Al snel zult u verlichting ervaren. Voor meer informatie kunt u altijd bij ons terecht om vrijblijvend een consult aan te vragen. Wij staan u graag te woord zodat ook u binnenkort weer fijn kunt functioneren. Mogen wij u binnenkort ontmoeten bij de osteopaat in Haarlem?

Lees meer…