Afvallen doe je op verantwoorde wijze met een virtuele maagband

Afvallen doe je op verantwoorde wijze met een virtuele maagband

Overgewicht is vervelend en morbide obesitas is zelfs erg gevaarlijk. Het is dan ook van belang dat je kunt afvallen. Als je gezond bent en een paar kilo’s te veel hebt, dan ben je vaak nog fit genoeg om te sporten en om actief iets aan je overgewicht te doen. Maar als je al te zwaar bent, slecht ter been bent en weinig kunt bewegen, dan kom je al snel in een neerwaartse spiraal terecht. Je kunt niet goed bewegen waardoor je dus niet actief aan de slag kunt gaan met afvallen. Daardoor kun je alleen minder eten en diĆ«ten. Maar omdat je je al niet zo happy voelt, kun je dat lastig volhouden en daardoor voel je je ook weer minder goed waardoor je meer gaat eten en ook veel gebruik maakt van troostvoedsel. Dat maakt dat je je alleen maar slechter voelt en zo houd je je overgewicht in stand. Om deze reden is het dan een idee om een virtuele maagband te laten plaatsen via hypnotherapie bij Hypnose Praktijk. Voor een echte maagband via een operatie dien je aan een hele rij eisen te voldoen. Je moet van te voren afvallen, je moet voldoen aan bepaalde gezondheidseisen en je loopt altijd een risico. Een operatie kan altijd fout gaan en dus wil je dat het liefste zoveel mogelijk voorkomen als het mogelijk is. Een virtuele maagband is virtueel. Er wordt dus niet in je lichaam gesneden en zo worden er ook geen risico’s genomen. Via suggestie wordt er een virtuele maagband geplaatst. De hersenen krijgen na enkele sessies het signaal door dat de maag kleiner is. Dus als je dan gaat eten, dan zit je veel sneller vol, omdat je hersenen al na een kleine hoeveelheid eten het seintje krijgen dat de maag vol is. De honger is dan meteen afwezig en de drang of behoefte om te eten ook. Tevens kan hypnose ervoor zorgen dat je minder hunkering voelt en bijvoorbeeld geen behoefte voelt om vanwege emotionele redenen te eten. Dat maakt afvallen vervolgens dankzij een virtuele maagband een stuk makkelijker. Omdat je op deze manier geholpen wordt en dus ook snel resultaat ziet, gaat je humeur er ook op vooruit en kom je juist in een opwaartse spiraal terecht. Zodra je dan voldoende bent afgevallen, dan kun je ook actiever aan de slag met sporten en diereten/gezond eten. Daarom is een virtuele maagband zeker een optie als je moeite hebt met afvallen en als je overgewicht gevaarlijke vormen aanneemt.

Kijk snel op hypnose-praktijk.nl voor meer informatie over een virtuele maagband

Als je meer wilt weten over de virtuele maagband of over de hypnose en procedure, dan kun je altijd eerst een kijkje nemen Afvallen doe je op verantwoorde wijze met een virtuele maagbandop de website. Daar vind je al heel veel informatie over hypnose, de praktijk, de specialisten en uiteraard ook over de virtuele maagband. Daarna kun je voor verdere informatie ook altijd gewoon contact opnemen. 

Andere problemen waarbij hypnotherapie uitkomst kan bieden

Je kunt voor allerlei problemen gebruik maken van hypnotherapie. Naast overgewicht en afvallen, kun je ook kiezen voor hypnose bij problemen als: 

  • Depressie
  • Faalangst
  • Sociale Angst